Dunaj a umenie v RIVERBANK restaurant. Vychutnajte si chvíle oddychu na novej letnej terase.

 Dunaj a umenie v RIVERBANK restaurant. Vychutnajte si chvíle oddychu na novej letnej terase.

 

Po smutných mesiacoch v izolácii, hlavné mesto ožíva. Inak tomu nie je ani vo vychýrenej reštaurácii na brehu Dunaja. Leto sa v RIVERBANK konečne môže začať. V kombinácii s lahodnými jedlami, drinkami, ale aj príjemným dizajnom. A ozaj, vedeli ste, že v samotnom River parku a jeho okolí sa nachádza niekoľko umeleckých diel? 

terasa-riverbank

K Bratislave patrí Dunaj. Je jeho súčasťou, odjakživa nás spájal s Európou, ale zároveň i rozdeľoval. Dnes, na jeho brehu, stoja tie najlukratívnejšie časti mesta. Jednou z nich je aj  Grand Hotel River Park, v ktorom nájdete aj obľúbenú RIVERBANK reštauráciu. Teraz navyše obohatenú o novú terasu a stále umelecké diela, medzi ktoré teraz dočasne patrí známe súsošie Márie Terézie.

Terasa RIVERBANK Restaurant si vás získa svojím atraktívnym a moderným vzhľadom, ktorému dominujú jednoduché tvary bez ornamentov, doplnené teplými a príjemnými farbami.

Postavená je tak, aby ste si v maximálne možnej miere mohli vychutnať výhľad na rieku pri degustovaní nového menu, ktoré so svojim tímom pripravil šéfkuchár Jaroslav Žídek. Na tanieri sa pred vami ocitnú kulinárske špeciality pripravené z tých najlepších a najkvalitnejších ingrediencií od overených dodávateľov.

drink-riverbank

Z neďalekej farmy v Stupave až na váš tanier. Ryby sú symbolom leta, rovnako ako aj  svieže šaláty. Kto má chuť na niečo hutnejšie, môže zvoliť chutnú divinu. Alebo si doprajete gurmánsky zážitok a objednáte si ustrice a pohár prosecca? Ku kávičke si určite vyberte z ponuky dezertov, ktorými si osladíte deň. Samozrejmosťou je dobré víno, letné drinky a priam stredomorská atmosféra.

riverbank-bratislava-slovensko-terasa

RIVERBANK Restaurant nájdete aj na instagrame.

Foto: archív RIVERBANK Restaurant

Článok vznikol v spolupráci s RIVERBANK Restaurant.

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *