Už je to nejaký mesiac, čo si Slovensko zažilo návrat na Bocuse d’Or po 12 rokoch. Od postupu do svetového kola v Lyone nás delilo naozaj len zopáČítať viac
Tagy : Jaroslav Židek
V pozadí lockdownu, svetovej pandémie i ťažko skúšaného gastra sú niektoré veci istotou. Ako napríklad aj to, že aj tento rok prídu Vianoce. Oslovili sme znáČítať viac
Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Úspech Slovenska na Bocuse d’Or by bol väčší počin ako michelinská hviezda
Francúzsky kuchár Paul Bocuse patrí medzi ikony svojho remesla, stál pri zrode „nouvelle cuisine“, volali ho pápež gastronómie a v roku 1989 získal ocenenie Šéfkuchár Čítať viac
Na sezónnej tabuli, na nábreží Dunaja v Grand Hoteli River Park v Bratislave nájdete aj aktuálne tvarohové knedličky s jahodami tak, ako ich pripravovala mama Jaroslava ŽíČítať viac
Po smutných mesiacoch v izolácii, hlavné mesto ožíva. Inak tomu nie je ani vo vychýrenej reštaurácii na brehu Dunaja. Leto sa v RIVERBANK konečne môžČítať viac
Hoci má českú národnosť, u nás na Slovensku sa necíti ako cudzinec. Ako vraví, keďže sa narodil v Česko-Slovensku, je tu vlastne doma a asi mu to určČítať viac
Je tu jar. Okrem iného aj Veľkonočné sviatky, ktoré sa spájajú s tradičnými jedlami. Veľkonočná nedeľa si však na tanieri žiada niečČítať viac