Rok pôsobili v pešej zóne Piešťan, na Winterovej ulici ako franšíza. Keď sa naučili, ako to robiť a nerobiť, rozhodli sa podnikať a pražiť káČítať viac
Tags :pri šálke kávy
Keď hľadá tú správnu kombináciu, aby káva vynikla svojou chuťou aj vôňou, musí jednotlivé kroky pri pražení voliť veľmi obozretne, lebo ako hovorí: „Zmena, Čítať viac
Aktuálna situácia vo svete aj u nás postihuje snáď každý podnikateľský segment – cestovný ruch a gastronómiu nevynímajúc. Hoci je, pochopiteľne, zdravie na prvom Čítať viac
Už ako malé dievčatko zbierala prospekty z hotelov a ponúkala svojim rodičom a blízkym ubytovanie či zájazdy. Práca v cestovnom ruchu bola pre ňu snom, v Čítať viac
Keď sa rozhodoval, čo ďalej, vyberal si medzi rezbárinou a kucharinou. Vyhrala gastronómia. Varil po boku michelinského šéfkuchára aj v reštaurácii Jamieho Olivera, pôsobil v Čítať viac
Ak by sme mali v skratke zhrnúť ich pracovnú náplň, najlepšie by ju vystihli slová: starajú sa o to, aby ľudia boli spokojní. Ak by sme to mali rozmeniť na Čítať viac
La Reunion, kedysi prvý coworking v Trnave, dnes patrí k navyťaženejším v meste a od konca minulého roka sa rozrástol o kaviareň v centre. Catering rozbehol Tomáš Čítať viac
To, že „v jednote je sila“, si uvedomuje čoraz viac subjektov, dokonca aj tie, ktoré možno na prvý pohľad pôsobia ako konkurencia. Napríklad piešťanské reštaurácie Čítať viac
Borovicový krém alebo čokoládové zemiaky. Aj takéto kulinárske zázraky vymýšľa Honza Štěrba, šéfkuchár z reštaurácie Piano Nobile v Chateau Mcely. Tá len Čítať viac
Na sklonku roka sa zvykne bilancovať. Pozerať sa späť, hodnotiť, či plánovať. Dobrá rada sa hodí vždy, a preto sme si pre vás pripravili tie najlepšie. Aj Čítať viac