Hoci Ján Hoľko ml. pôsobil až 25 rokov v IT segmente, po štvrťstoročí ho osud nakoniec priviedol na kávové chodníky. V čase, keď svet drvila pandéČítať viac
Až 1/3 potravín, ktoré sa vyprodukuje končí v odpade. Každý jeden z nás ročne vyhodí v priemere viac ako 100 kilogramov jedla. Slovenskí študenti prinášajú inovatívnu gastro Čítať viac
Skutočne zdravá škola je komplexný program kvalitného a udržateľného stravovania a neformálneho vzdelávania o jedle a výžive pre všetky materské, základné a Čítať viac
Umelecké diela už dávno nenájdete iba v galériách, ale aj na tanieri či v pohároch. Duša, vášeň a gastro idú oddávna k sebe. Čítať viac
Je čas vykročiť zo svojej komfortnej zóny. V kríze je väčšina hotelov a reštaurácií a volanie o pomoc, povedzme si úprimne preto, už, bohužiaľ, nie Čítať viac
"Spomínam si na dedka na Orave, ktorý mi hovoril, aby som jedla aj ohryzok z jablka, lebo aj za to sa platí. Rok bol v ruskom zajatí a dlho o tom Čítať viac
„Podobné príbehy prežívame od včera viacerí. Je smutné, že ľuďom, ktorí sa ti za tie roky stali blízkymi musíš povedať prepáč, nemám pre teba prácu. Čítať viac
Jeseň sa začne kávičkársky. Pozrite sa spolu s nami na všetky voňavé akcie, ktoré sa konali, alebo budú konať počas najfarebnejšieho ročného Čítať viac
Urobiť správne rozhodnutie pri výbere vhodného typu e-shopového riešenia nie je jednoduché. V gastro-biznisie obzvlášť. Čo je pre tento biznis najlepšie? Načo si dať pozor? Čítať viac
Nespoliehať sa len na štát nás naučilo jedno. Byť akčnejší a vnímavejší. A bojovať. Preto ešte nie je všetko stratené – alebo zoznam šikovných Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.