Vianočné pečenie má svoju nezameniteľnú atmosféru – stretne sa celá rodina, rozhovory sú okorenené vykrajovaním či miesením cesta a domovom sa nesie nezameniteľná vôňa. Je Čítať viac
Tags :nedeľné varenie
Vianoce, sú hlavne o rodine, pohode, príjemne strávenom čase a pre nás – našťastie – aj o dobrom jedle. Štedrovečerné a teda i sviatočné pokrmy sa líšia Čítať viac
Tretia adventná nedeľa v sebe už odpradávna ukrýva radosť. Ak chcete potešiť nielen seba, ale aj svojich blízkych, netradičné chute z Palffy Restaurant na čarovnom záČítať viac
Foie gras s figovým čatní, daniel s datľovou omáčkou či neodolateľná chrumkavá rolka plnená gaštanmi. Šéfkuchár charizmatickej bratislavskej reštaurácie Korzo, Miloslav Pabiš, nám Čítať viac
Dnešné recepty v sebe spájajú tradičné rady starých mám s postupmi a ingredienciami modernej kuchyne. Nechajte sa spolu s nami inšpirovať receptami z banskobystrickej Bottova Coffee, Čítať viac
Michal Knoško je šéfkuchárom v Čáry-Máry, kde čaruje jedlá inšpirované rakúsko-uhorskou kuchyňou. Svojim pokrmom sa snaží dať svieži, moderný a niekedy aj sexi nádych, Čítať viac
Keď vkročíte do reštaurácie Korzo na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave, dotkne sa vás príjemná atmosféra, úsmev vám vyčarí milý personál, ale to Čítať viac
Najstarší hotel vo Vysokých Tatrách je povestný svojimi dezertmi, ktoré tu pripravuje pastry chef Matúš Reľovský. O jeho dokonale čokoládovom Lomnica caku, ktorý dostal meno podľa samotnéČítať viac
Keď sa otvorila banskobystrickej kaviaren Bottova, zvesť o nej sa rozšírila rýchlosťou blesku. Okrem raňajok a kávy nám v nej učarovala čulá a príjemná Čítať viac
Turčianske Teplice v minulosti boli obľúbené aj medzi kráľmi a kráľovnami. Aj preto sa habsburskou kuchyňou prepojenou s modernými trendmi inšpirovali pri tvorbe menu v 5Čítať viac