Slovenská gastronómia aj reštauračné prevádzky samy osebe prešli za posledných približne 10 rokov obrovský kus cesty. Dnes sú na dobrej ceste posúvať sa na úroveň Čítať viac
Tags :editoriál
Tento rok sa začal rozpačito. Vhupli sme do ďalšieho korona roku, do doby obmedzení, príkazov i zákazov, ale i množstva nepríjemných situácii. Majitelia Čítať viac
Povedzme si to hneď zo začiatku na rovinu. Posledný rok bol náročný a na prvý pohľad nikomu v našej brandži nepomohol. Samozrejme, môžeme ihneď Čítať viac
Nečakala som to veru ani ja. Po 7 rokoch budovania srdcového projektu sme sa ocitli v prvej línii. Spolu s našimi priateľmi z kaviarní, hotelov i reštauráČítať viac
Po krásnom dlhom lete k nám do Bystrice zavítala sychravá jeseň – dážď, posun času, žiadne slnko na obzore takmer celý týždeň. V také ráno sa nechce vstáČítať viac
Pamätám si na našu prvú svadobnú tortu. Prehovorili nás na ňu naši dobrí priatelia, mala tri poschodia, a dodnes mám uloženú jej fotografiu. Tak veľČítať viac
Nový rok v sebe často ukrýva predsavzatia, ciele či méty, ktoré chceme dosiahnuť. Nový rok je symbolom nových výziev, návykov i rutín. Aké ciele ste si Čítať viac
Dovolila som si ukradnúť koncoročný editoriál. Bude osobný, odvážny a verím, že aj inšpirujúci.Čítať viac
Tento rok plynie už náš piaty, počas ktorého sa venujeme recenziám prevádzok. Časom sme ich doplnili o rozhovory so zaujímavými osobnosťami z gastronomickej oblasti, recepty, Čítať viac
“V našom prípade nás naša zvedavosť a vytrvalosť doviedli k tomu, že sme našli MARKa a to pri zachovaní našich základných pravidiel – používať Čítať viac