Odišiel, aby sa po osemnástich rokoch vrátil a prispel tak k zlepšeniu gastronómie na Slovensku. V Londýne zažil Richard Svrček temperament Talianov, varil celebritáČítať viac
Prichádza s úsmevom na tvári a hneď po pár sekundách je nám jasné, že pozitívnej energie, ale aj pokory, má na rozdávanie. Keď robí človek Čítať viac
Hoci pochádza z rodiny, ktorá odjakživa pracovala v cestovnom ruchu, keďže rodičia majú penzión v Oščadnici a otec bol šéfom lyžiarskeho strediska, chcela sa venovať Čítať viac
Biológ, stredoškolský učiteľ, gurmán, milovník dobrého jedla, ktorého mnohí poznajú zo sociálnych sietí pod pseudonymom „Lokálžrawetz“. Peter Wetzler je však aj Čítať viac
Terézia Tomašovičová je archeologička, ktorá však našla vášeň v historických odevoch a v časoch aristokracie. My sme mali možnosť túto inšpiratíČítať viac
Parkujeme pred krásnou presklenou budovou v Ružomberku. Víta nás Erik Gajdoš. Už zvonka je zrejmé, že sa jedná o výnimočný priestor. Tento rozhovor sa bude odohráČítať viac
Krok po kroku prešla od malých zmien k veľkým, aby napokon skončila tam, kde jej to bolo súdené. Čaruje s čokoládou, venuje sa vegánskym Čítať viac
Po dvoch rokoch sme sa opäť stretli s Marošom a Želkou, ktorí stoja za úspešným projektom Tržnica Nivy. Miestom, ktoré už dlhšie oživuje Bratislavu svojou jedinečČítať viac
Ľadovú plochu zimného štadióna vymenil za pulzujúce teplo kuchyne. Patrik Pokrývka si odniesol zo sveta športu kus odhodlania, ktoré teraz vkladá do každého svojho kulinárskeho Čítať viac
Nenápadný mladík zo stredného Slovenska, o ktorom na internete toho veľa nenájdete. Peter Lunter má, a to aj napriek mladému veku, skúsenosti na rozdávanie. Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.