Harašment, sexuálne obťažovanie či diskriminačné zaobchádzanie. Nielen fyzické, ale aj verbálne. Narážky, nemiestne poznámky, nevyžiadané pochvaly či iné slovné prejavy, ktoré Čítať viac
Len minulý týždeň mohli po dlhej dobe prevádzky otvoriť i svoje vnútorné priestory v režime OP. Od tohto pondelka (10.1.2021) sa k nim pridávajú aj gastronomické preváČítať viac
Varil v zahraničí, potom v najlepších bratislavských reštauráciách a hoteloch, aj v prírode, a dokonca i vo vzduchu. Od júla tohto roka je Jozef Riska šéČítať viac
Zrekonštruovaný a nedávno otvorený Kaštieľ Pálffy, ku ktorému patrí aj moderné vinárstvo ViaJur je novým projektom v rodine značiek, na ktorého rozbehu participoval Čítať viac
Na strednej škole kávu nepila, dokonca jej páchla ako spálenina či cigarety, dnes má vlastnú kaviareň. V žilinskom Street Cafe sa sústredí na výberovú kávu Čítať viac
Do riaditeľského kresla luxusného hotela v Pezinku sa dostal v pomerne mladom veku. Takmer ihneď však musel riešiť krízový manažment, keďže nastúpila pandéČítať viac
Keď sa Marián Galuška pred vyše dvadsiatimi rokmi vrátil zo zahraničia, pomohol v rodnej Žiline rozvíriť stojaté vody gastro biznisu. Ako prvý v meste umiestnil pražČítať viac
Študovala v New Yorku, kde si popri škole vyskúšala aj prácu čašníčky. Neskôr pôsobila ako F&B manažérka a manažérka kvality v Čítať viac
Po 11. rokoch sme mohli opäť na Slovensku zažiť atmosféru národného kola jednej z najprestížnejších svetových kuchárskych súťaží, Bocuse d´Or. Jej víťaz, Čítať viac
Šéfkuchár Jaroslav Žídek: Úspech Slovenska na Bocuse d’Or by bol väčší počin ako michelinská hviezda
Francúzsky kuchár Paul Bocuse patrí medzi ikony svojho remesla, stál pri zrode „nouvelle cuisine“, volali ho pápež gastronómie a v roku 1989 získal ocenenie Šéfkuchár Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.