Šéfkuchár Andrej Turček chcel variť už od svojich šiestich rokov. Ako deväťročný doma varil a experimentoval – lebo ísť podľa receptúry bola nuda. Odbor kuchár aj Čítať viac
Tomáš Chilý pôsobí ako tichý chlapec „odvedľa“, no urobil kariéru ako máloktorý zo slovenských kuchárov. Stal sa prvým Slovákom, ktorý sa v zahraničí prepracoval Čítať viac
V roku 2014 ukončil štúdium na hotelovej akadémii a už počas štúdia praxoval vo vtedajšom Kempinski Hotel River Park, čo bol ten najlepší štart. Šéfpekár DáČítať viac
S varením začal v Prešove. Po 1 a pol roku vycestoval do Dublinu. Necelých 7 rokov pôsobil v srdci hlavného mesta Írska ako assistant kitchen manager v Čítať viac
Pochádza z Horných Salíb. Po škole zbieral svoje prvé skúsenosti s prácou v kuchyni v lokálnej reštaurácii. Po dvoch rokoch si Daniel Tilinger namieril Čítať viac
V Šamoríne pribudla nová remeselná pekáreň BA(J)KERY, kde si môžete vychutnať skvelé kváskové produkty. Stojí za ňou šéfpekár Ján Turinič, skúsený gastronóm Čítať viac
Ičo Krajčovič prináša do Trnavy kúsok talianskej gastronómie a jej jedinečnej atmosféry. Skúsenosti získaval v zahraničí, aby ich mohol zúročiť vo Čítať viac
Peter Rupčík je vyučený kuchár, ktorý od školy neopustil svet kuchýň. Tie sú jeho jeho životom, prácou a hobby zároveň. V najnovšom projekte ANRUUP predstaví netradičČítať viac
Michael Šafárik je šéfkuchár, ktorý sa po rokoch mimoriadne úspešnej kariéry v zahraničí vracia späť na Slovensko, aby prebral velenie v novej reštaurácii CABO v na Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.