Aké jedlá by pripravil slovenský kuchár, keby mal možnosť našu kuchyňu prezentovať hosťom v prímorskom mestečku v Slovinsku? My odpoveď na túto otázku Čítať viac
kavickari
2. augusta 2019
My kávičkári si vieme "čas" vychutnávať. Preto sme sa spoločne s najoceňovanejšiou slovenskou pražiarňou Zlaté Zrnko v rámci Great Taste Awards, rozhodli Čítať viac
Augustína Smoleňák
26. júna 2019
Miesto splnených gurmánskych túžob a prianí spojilo majstrov ázijskej kuchyne – Michala Takácsa a Tomáša Levýho. FOU ZOO v Bratislave už tento štvrtok odštartuje štyri dni Čítať viac
Augustína Smoleňák
29. mája 2019
Ak patríte k milovníkom kávy či čaju, určite máte dôverne blízke rituály, ktoré vám pôžitok z pitia ešte viac umocňujú. Čítať viac
Augustína Smoleňák
17. mája 2019
Jeden z najluxusnejších hotelov na Slovensku oslavuje svoje desiate narodeniny. Nádherný slávnostný večer, ktorého súčasťou sme mohli byť aj my, je už za nami, no Čítať viac
Augustína Smoleňák
25. apríla 2019
V priestoroch Reštaurácie a vínotéky Selaví v Bratislave, privítajú skúseného vinára Romana Fabiga, ktorého v Čechách pasujú aj do roly moravského Čítať viac
Augustína Smoleňák
30. marca 2019
Sú kávičkári, ktorí si vedia dopriať aj 5 šálok denne. Všetko je to v poriadku, pokiaľ sa neobjaví búšenie srdca, vytúžené tehotenstvo, či citlivosť na kofeín. Čítať viac
kavickari
30. januára 2019
Už o pár dní sa centrum Bratislavy rozvonia kvalitnou kávou. Priestory Mozartovho domu na Ventúrskej ulici (FACH Bratislava) privítajú desiatky súťažiacich a ďalších vzácnych Čítať viac
Augustína Smoleňák
1. decembra 2018
Najkrajšie obdobie roka, Vianoce, sú tu. Pre nás, v redakcii, toto kúzelné obdobie začína už adventom, ktoré je nielen obdobím stretnutí s priateľmi a rodinou, ale Čítať viac
kavickari
19. novembra 2018
Hoci je do Vianoc ešte času dosť, v nose nás začínajú štekliť vône a na jazyku chute, ktoré sú akýmisi symbolmi zimy. A my si teda vieme Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.
