Gourmettalk: FOU ZOO spája Česko a Slovensko Áziou na štyri dni

Miesto splnených gurmánskych túžob a prianí spojilo majstrov ázijskej kuchyne – Michala Takácsa a Tomáša Levýho. FOU ZOO v Bratislave už tento štvrtok odštartuje štyri dni plné kulinárskeho umenia, aby vám vyčarovalo gurmánsky zážitok plný pôžitkov v dokonalej atmosfére, príjemnom prostredí a so stopercentným servisom.
Gastronomické prekvapenia sa budú podávať počas štyroch dní. Začína sa už tento štvrtok (27. júna 2019) a končí sa v nedeľu. Majstri ázijských chutí pripravili desaťchodové degustačné menu, ktoré vás unesie kombináciou chutí a vôní. Jemne „pošteklia“ vaše chuťové poháriky a vytvoria dokonalý zážitok.
Gastronomický zážitok naštartuje makrela, nasledovať bude teľacie s bryndzou, krevety, panenka, treska a bôčik. Vaše chute strhne tuniak, foie gras, hovädzie rebro a večer vygraduje „nesmrteľnou“ krupicou. Prevedenie jedál sľubuje kombinácie, ktoré vás ohúria. Ich synchrónia prepája fantáziu a dokonalý balans.
Pokiaľ sa vám zbiehajú slinky, iste vás poteší možnosť degustácie nevšedných kreácií barmanskej špičky: Pavla Tvaroha. Zážitok z večera príjemne okorenia. Jeho drinky sa totiž nepijú, ale jedia. Ich príprava je show, ktorú treba zažiť.
Stôl si môžete zarezervovať prostredníctvom e-mailu, telefonicky, alebo online.
Viac informácií nájdete tu.
Text: Augustína Markocsyová
Foto: Ondrej Bobek