Gourmettalk: FOU ZOO spája Česko a Slovensko Áziou na štyri dni

 Gourmettalk: FOU ZOO spája Česko a Slovensko Áziou na štyri dni

 

Miesto splnených gurmánskych túžob a prianí spojilo majstrov ázijskej kuchyne – Michala Takácsa a Tomáša Levýho. FOU ZOO v Bratislave už tento štvrtok odštartuje štyri dni plné kulinárskeho umenia, aby vám vyčarovalo gurmánsky zážitok plný pôžitkov v dokonalej atmosfére, príjemnom prostredí a so stopercentným servisom.

FOU ZOO

Gastronomické prekvapenia sa budú podávať počas štyroch dní. Začína sa už tento štvrtok (27. júna 2019) a končí sa v nedeľu. Majstri ázijských chutí pripravili desaťchodové degustačné menu, ktoré vás unesie kombináciou chutí a vôní. Jemne „pošteklia“ vaše chuťové poháriky a vytvoria dokonalý zážitok.

FOU ZOO

Gastronomický zážitok naštartuje makrela, nasledovať bude teľacie s bryndzou, krevety, panenka, treska a bôčik. Vaše chute strhne tuniak, foie gras, hovädzie rebro a večer vygraduje „nesmrteľnou“ krupicou. Prevedenie jedál sľubuje kombinácie, ktoré  vás ohúria. Ich synchrónia prepája fantáziu a dokonalý balans.

FOU ZOO

Pokiaľ sa vám zbiehajú slinky, iste vás poteší možnosť degustácie nevšedných kreácií barmanskej špičky: Pavla Tvaroha. Zážitok z večera príjemne okorenia. Jeho drinky sa totiž nepijú, ale jedia. Ich príprava je show, ktorú treba zažiť.

Stôl si môžete zarezervovať prostredníctvom e-mailu, telefonicky, alebo online.

Viac informácií nájdete tu.

Text: Augustína Markocsyová

Foto: Ondrej Bobek

 

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Guťka Markocsyová

Pôžitkárka, instaguru a organizačný mozog celého portálu. Naša Guťka plánuje všetky cesty, fotenia i články. A vďaka jej citlivému oku je výsledná podoba článkov taká, aká je. I sociálne siete také, aké sú.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články