Zuzana Semanová- riaditeľka hotela Lomnica o zamestnancoch, gastre a premýšľaní
Zuzana Semanová patrí k úspešným hotelovým riaditeľkám, napriek tomu, že pred Hotelom Lomnica nepôsobila v oblasti cestovného ruchu.
O svojej práci tvrdí, že je náročná, ale ju napĺňa. Počas prvej vlny korony dala príležitosť kolegom a posilnila stredný manažment. Vie povedať, že neviem a priznať situáciu, ktorá nemusí byť najľahšia. Podporuje “konflikty” na pracovisku a obklopuje sa otvorenými ľuďmi. Pomáha jej to v komunikácii s kolegami?
Prečo je pre ňu dôležité, aby sa hostia cítili dobre, avšak ešte dôležitejšie, aby sa cítili dobre jej zamestnanci?
Je rozdiel medzi mileniánmi a staršou generáciou? Čo potrebujú dnes mladí ľudia? Sú to naozaj peniaze?
Aj o tom sme sa porozprávali so Zuzkou Semanovou, riaditeľkou Hotela Lomnica. Podcast i video bolo natáčané ešte v septembri v rámci našich GastroloveTalks, pokiaľ “nezúrila” druhá vlna korony. Avšak tieto témy v redakcii považujeme za stále dôležité.
Gastrolovetalks sú rozhovory s osobnosťami (nielen) slovenskej gastronómie. Určené pre študentov, začínajúcich podnikateľov, ale aj ostrieľaných harcovníkov.
Text: Kavickari
Video: Gerschi Production