Zuzana Semanová patrí k úspešným hotelovým riaditeľkám, napriek tomu, že pred Hotelom Lomnica nepôsobila v oblasti cestovného ruchu. O svojej práci tvrdí, že je Čítať viac
Tagy : Hotel Lomnica
Naše potulky nás zaviedli aj do čarovných Vysokých Tatier. Hotel Lomnica a jej pastry chef Jozef Brudňák a sous chef Kacper Cwik, nás pustili nahliadnuť Čítať viac
Jednoduché, dokonalo vyladené a chuťovo dokonalé. Vďaka tomuto dezertu vám domov zaleje vôňa noblesy, a tak trochu aj Tatier. Je to jasné – sú tu Vianoce. Ak by Čítať viac
Nahliadnite s nami do zákulisia hotelového housekeepingu. Viete, ako a kedy pracujú chyžné? Koľko izieb musia za deň upratať? A kedy sa napríklad nesmú dotknúť vašej Čítať viac
Pramatka všetkých dodávok, i tak môžeme nazvať dnes už legendárny Citroën HY. Úžitkové vozidlo vyrábané vo Francúzsku v 60. rokoch azda i vďaka svojmu Čítať viac
Najstarší hotel vo Vysokých Tatrách je povestný svojimi dezertmi, ktoré tu pripravuje pastry chef Matúš Reľovský. O jeho dokonale čokoládovom Lomnica caku, ktorý dostal meno podľa samotnéČítať viac
Zo snehu sa tešia deti, lyžiari a všetci milovníci zimy. Po dni strávenom na zasnežených svahoch a v mrazivých horách, nezabúdajte na Čítať viac
Vianočné pečenie má svoju nezameniteľnú atmosféru – stretne sa celá rodina, rozhovory sú okorenené vykrajovaním či miesením cesta a domovom sa nesie nezameniteľná vôňa. Je Čítať viac
Skromný, pokorný, cieľavedomý, charizmatický, svetový – taký je šéfkuchár Enrico Bartolini. Ako dieťa chcel byť obuvníkom, kvôli hospodárskej kríze a radám otca však nakoniec Čítať viac
Chcel byť obuvníkom ako jeho otec, ten ho však kvôli hospodárskej kríze presvedčil, aby skúsil iné povolanie. Nakoniec sa stal šéfkuchárom – život v kuchyni Čítať viac