O veľkom plytvaní jedlom v gastro priemysle vie asi každý, kto niekedy v nejakej prevádzke pracoval. Od mojich 15 rokov sledujem, ako sa jedlo z reštaurácií, cateringov a Čítať viac
Tags :reštaurácie
Maja a Miško sú partneri nielen v živote, ale aj v biznise. Pred viac ako troma rokmi sa rozhodli vrátiť domov do Lučenca, kde si otvorili atypické bistro pre Čítať viac
Aj tento rok štartuje gurmánsky rok veľkolepo – gastronomickým podujatím Zimný festival jedla. Známy bedeker Gurmán na Slovensku organizuje už 11. ročník tohto obľúbeného Čítať viac
Súčasná gastronómia už nie je len o čistom bielom tanieri, hoci aj ten má stále svoje čaro. Vhodný tanier a príbor posunú celú prezentáciu jedla na úplne Čítať viac
S veľkou pokorou, s láskou k tradíciám a kvalitným surovinám. Tatranský talentovaný šéfkuchár Jaroslav Bachleda má za sebou bohatú kariéru v zahraničí aj na Čítať viac
Začali ako štýlový hudobno-koktailový skybar, postupne sa etablovali medzi žilinskú gastronomickú špičku ako zážitková reštaurácia. Pancha Skybar nájdete na 10. poschodí hotela Holiday Inn kúsok Čítať viac
Pozvánka Gurmánsky bedeker Gurmán na Slovensku organizuje už 10. ročník podujatia Gastronomy Slovakia 2023. Ide o sympózium o modernej gastronómii a svetových trendoch, kde sa zíČítať viac
Slovenská gastronómia aj reštauračné prevádzky samy osebe prešli za posledných približne 10 rokov obrovský kus cesty. Dnes sú na dobrej ceste posúvať sa na úroveň Čítať viac
Wasabi.stro, koncept zameraný na ázijskú kuchyňu, ktorý si získal srdcia Ivančanov, no nemá núdzu ani o hostí z okolitých dedín či Bratislavy. Niet sa čo čČítať viac
Aj na Slovensku existujú gurmánske tradície, ktoré by sa nemali meniť. Jednou z nich je aj obľúbený Zimný festival jedla 2022. Reštaurácie po celom Slovensku budú počas Čítať viac