Rada by som prišla na to, ako spojiť nové trendy v gastronómii s tradíciami stravovania u nás na Slovensku. Keď som bola v škole hotelierstva, mali sme tam Čítať viac
Tags :editoriál
Slovenská gastronómia aj reštauračné prevádzky samy osebe prešli za posledných približne 10 rokov obrovský kus cesty. Dnes sú na dobrej ceste posúvať sa na úroveň Čítať viac
Tento rok sa začal rozpačito. Vhupli sme do ďalšieho korona roku, do doby obmedzení, príkazov i zákazov, ale i množstva nepríjemných situácii. Majitelia Čítať viac
Povedzme si to hneď zo začiatku na rovinu. Posledný rok bol náročný a na prvý pohľad nikomu v našej brandži nepomohol. Samozrejme, môžeme ihneď Čítať viac
Nečakala som to veru ani ja. Po 7 rokoch budovania srdcového projektu sme sa ocitli v prvej línii. Spolu s našimi priateľmi z kaviarní, hotelov i reštauráČítať viac
Po krásnom dlhom lete k nám do Bystrice zavítala sychravá jeseň – dážď, posun času, žiadne slnko na obzore takmer celý týždeň. V také ráno sa nechce vstáČítať viac
Pamätám si na našu prvú svadobnú tortu. Prehovorili nás na ňu naši dobrí priatelia, mala tri poschodia, a dodnes mám uloženú jej fotografiu. Tak veľČítať viac
Nový rok v sebe často ukrýva predsavzatia, ciele či méty, ktoré chceme dosiahnuť. Nový rok je symbolom nových výziev, návykov i rutín. Aké ciele ste si Čítať viac
Dovolila som si ukradnúť koncoročný editoriál. Bude osobný, odvážny a verím, že aj inšpirujúci.Čítať viac
Tento rok plynie už náš piaty, počas ktorého sa venujeme recenziám prevádzok. Časom sme ich doplnili o rozhovory so zaujímavými osobnosťami z gastronomickej oblasti, recepty, Čítať viac