Originálne víno pre originálnych ľudí. Tak znie slogan moderného a dynamického vinárstva Frtus Winery, ktoré má ambíciu prekonávať tradičné hranice, ktoré definujú toto Čítať viac
Kristína Brezinová - Ridekyová
5. januára 2025
Hudba má obrovský vplyv na našu náladu a vnímanie prostredia. Ako môže správne zvolená hudba umocniť zážitok z jedla a vytvoriť príjemnú atmosféru, sme Čítať viac
kavickari
2. januára 2025
Roky plynú a z ruiny pri príjemnom parku v Pezinku sa stal obľúbený hotel, ktorý absolútne využíva svoj potenciál a je v blízkom i ďalekom okolí Čítať viac
kavickari
29. decembra 2024
Prešiel si tvrdou londýnskou “školou” v reštaurácii päťhviezdičkového luxusného hotela, kde načerpal potrebné skúsenosti a prax vo francúzskom štýle obsluhy. Čítať viac
Guťka Markocsyová
28. decembra 2024
Tomáš Dilong, etablovaný vinár na slovenskej vinárskej scéne, ktorý patrí do novej generácie vinárov, a Ľuboš Bogár, ktorý ako prvý zapichol pomyselnú slovenskú vlajku na najprestížČítať viac
Martin Papai
26. decembra 2024
Enrico Bartolini je meno, ktoré samo osebe opisuje vrchol talianskej gastronómie. Zahviezdil už v 29 rokoch, keď získal svoju prvú michelinskú hviezdu. Dnes ich má celkovo 13 spolu s reštauráciami Čítať viac
Dominika Noskovičová
25. decembra 2024
Pôvodne prišiel na Slovensko na jeden rok, no vďaka zhode okolností a, ako inak, žene, vlastne už ženám, sa z jedného roka stalo 22 rokov. Presne tak dlho Čítať viac
Rudolf Sladkovský
21. decembra 2024
Andrea Rajtová už takmer desať rokov prináša do Bratislavy nekompromisnú kvalitu, ktorú Bratislavčania milujú a vyhľadávajú jej exkluzívne talianske delikatesy. Predajňa Marco Italiano – Talianske špeciality vznikla úČítať viac
Katarína Kántorová
7. decembra 2024
Šampanské je jeden z najikonickejších nápojov, ktorý dodáva špeciálny nádych každej oslave alebo gurmánskemu zážitku. Jedinečné bublinky tvoria to, čo ho odlišuje Čítať viac
kavickari
2. decembra 2024
Gabriela Filca, mladá šéfkuchárka reštaurácie Nebo Restaurant & Lounge by Deni Srdoč v chorvátskej Rijeke, prekonáva hranice tradičných noriem v gastronómii. Napriek tomu, že Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.