Po rozhovore sme žartovali, že by sa mu hodil bulvárny titulok: Od žeriavnika k šéfcukárovi. Matúš Reľovský, šéfcukrár kaviarne Mozart v tatranskom hoteli Lomnica, si vás jednoducho Čítať viac
Hovorí sa, že žena musí pracovať na pozícii manažéra trikrát tvrdšie ako muž. Hoci tento rok to je už 30 rokov, čo pracujem v hotelierstve, či to je Čítať viac
Na začiatku to bolo riešenie zdravotných problémov, dnes je z toho vlastná značka Mandlove by Martina Grňová. Má svoj vlastný „kávový rituál“, ktorý Čítať viac
Napriek pomerne svojmu mladému veku si dokázala prejsť pozíciami, ktoré (nielen) znejú zvučne. Viedla marketing v našich veľhorách, lyžiarskom stredisku, ale aj v Čítať viac
Peter Kútny, hrdý lokálpatriot a rodák z Drietomy, by sa dal pokojne označiť za vizionára. V meste pod hradom Matúša Čáka vybudoval výnimočný projekt Čítať viac
Dvojica mladých ľudí zo Zvolena vytvorila koncept, aký na Slovensku nemá obdoby. Kaviareň v záhradnom centre, ktorá spĺňa atribúty ideálnej kaviarne- ponúka kvalitnú kávu, Čítať viac
Pôvodne sa chcel stať veterinárom, čo sa mu (pre nás našťastie) nepodarilo. Miluje hory a nemá rád ružičkový kel. Najviac sa asi dostal do pozornosti Čítať viac
Petra Daubnerová sa na nás usmieva v bodkovaných šatách od dreveného barového stola, za ktorým nás lákajú voňavé sviečky, vintage rámy Čítať viac
Už vyše troch rokov vám prinášame naše tipy na zaujímavé miesta, ktoré sme (nielen) na Slovensku objavili. Stoja za nimi ľudia, ktorí svoju prácu milujú Čítať viac
Radovan Kočvara tvrdí, že všetko v živote má svoj dôvod a zmysel. Každý krok sa stal preto, že sa mal stať.Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.