Nie je to tak dávno, kedy som po prvýkrát v jednej z Bratislavských reštaurácií pri obede s dobrou priateľkou nahlas vyslovila myšlienku mať vlastný Čítať viac
kavickari
27. júna 2016
Už o pár dní naposledy zazvoní školský zvonec a začne sa to pravé leto. Deti budú mať prázdniny a príde obdobie dovoleniek a výletov. Aj preto Čítať viac
kavickari
26. júna 2016
Míňame roviny, polia i údolie Hronu, až kým nás veľký elegán so silnou charizmou nedovedie do Levíc. Je mu dobre na káve, na diaľnici Čítať viac
Guťka Markocsyová
22. júna 2016
„Tajný recept nexistuje, všetko je to o poctivých, čerstvých surovinách.” Zhodujú sa budúci mladí manželia Ján Rabiansky a Lenka Ličková, s ktorými Čítať viac
kavickari
20. júna 2016
Savudrija nie je miesto, kam by ste šli vyslovene na výlet. Asi aj preto ponúka to, čo už v mnohých chorvátskych mestách a mestečkách už Čítať viac
Guťka Markocsyová
12. júna 2016
Pre dnešné Nedeľné varenie sme zašli do zámockého hotela Chateau Mcely neďaleko Prahy. V reštaurácii Piano Nobile, sme ochutnali vynikajúce, chutné a ľČítať viac
kavickari
9. júna 2016
Sú dni, keď jediné, čo potrebujete, je dobrá káva, pekné prostredie a pokoj. Presne na tieto chvíle je stvorená vynovená štýlová kaviareň v hoteli Astrum Laus v Leviciach.Čítať viac
kavickari
5. júna 2016
Keď sme sa na jar vybrali smerom do našich krásnych banských miest – Banskej Bystrice a Banskej Štiavnice, vedeli sme, že našim spoločníkom bude niekto výČítať viac
kavickari
26. mája 2016
Miroslav Heredoš absolvoval stáž u slávneho Jamieho Oliviera, bol zaradený medzi TOP 20 najlepších šéfkuchárov a vydal vlastnú knihu receptov. Dnes poskytuje poradenské služby viacerým slovenským Čítať viac
Simona
20. mája 2016
Napriek svojmu mladému veku patrí medzi českú kuchársku elitu. V zámku Chateau Mcely, kúsok nad Prahou, šéfuje tímu reštaurácie Piano Nobile, ktorá sa v Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.