(ne)konferencia Gastrolove bude už o mesiac v Piešťanoch
Po dvoch ťažkých korona rokoch sa nesmierne tešíme, že pre vás môžeme spoločne pripravovať podujatie (ne)konferencia Gastrolove, ktoré bude 23.9. 2022 v Elektrárňa Piešťany.
Portál Kávičkári.sk vám neprináša len to najlepšie zo sveta gastronómie. Aktívne sa staráme o to, aby malo slovenské gastro krajšiu budúcnosť.
I preto sme sa po vydaní úspešného bedekra pustili do vôd vzdelávania s (ne)učebnica Gastrolove. Zorganizovali sme množstvo výletov po školách, prednášok, videí či podcastov. Akýmsi pomyselným vyvrcholením boli naše eventy pre HoReCa pod názvom (ne)konferencia Gastrolove.
(ne)konferencia Gastrolove bude tento rok ešte lepšia
Tento rok sme si pre vás pripravili zaručený mix výborných spíkrov, skvelého jedla, koláčov, live cookingu, úžasnej kávy a nebudú chýbať ani spirity. To všetko za nekonkurenčnú cenu 30 € – polovicu zo sumy dokonca venujeme na OZ O nás, a tak urobíte aj dobrý skutok.
Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste. Riad bude teda plne kompostovateľný a voda sa bude čapovať do fľašiek. Odporúčame i svoje vlastné keepcupy.
Aký program sme si pre vás zatiaľ pripravili?
- Peter Duranský, prvý Slovák, ktorý získal hviezdu Michelin, víťaz slovenského kola najprestížnejšej súťaže šéfkuchárov Bocuse d´OR a úspešný semifinalista Bocuse d´OR, povie o svojej náročnej ceste za úspechom
- Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácie River Bank a prezident najprestížnejšej súťaže šéfkuchárov, Bocuse d´OR
- Simona Myslikovjanová – odborníčka na etiketu, úspešná finalistka súťaže Manažer roku v ČR a špecialistka na Interim&Talent Management z Čiech vám prezradí niečo o komunikácii a tímovej spolupráci – alebo ako podporiť growth Mindset
- Michaela Králiková – Google certifikovaný tréner a finalistka súťaže Masterchef vo svojej panelovej diskusii “Stvorila som sen a čo ďalej?” privíta autorky troch úspešných gastronomických konceptov
- Lucia Mešková – lektorka a zakladateľka SOPHIRE ACADEMY vás navedie na to, aby vám ľudia prichádzali a nie naopak.
- Peter Szabó – pražiar a zakladateľ úspešnej značky Coffeein ukáže cestu kávy z farmy do vašej šálky,
- Milan Markovič – COO Effectix a Google certifikovaný tréner zas prezradí, čo by ste mali urobiť pre Google a čo zas môže Google urobiť pre váš podnik,
- Igor Kromka z Monk Nutritions prezradí, ako zo stavebnej firmy vybudovať úspešnú potravinársku firmu s oceneniami Greate Taste
- Luboš Rácz z top konceptu Záhir prezradí, ako viesť mladých, ale aj tých starších, k práci a ako vychováva svetu skvelých barmanov
- Lukáš Špilák, riaditeľ Šimák Zámok Pezinok, porozpráva o duálnom vzdelávaní a práci s mladými študentami,
- Dominika Onofrejová z Domčine Laskonky prezradí, prečo je dôležité dodržiavať v podnikaní pravidlá,
a mnohí ďalší.
Celým dňom nás bude ako moderátor sprevádzať kouč a podnikateľ Siky Spirit.
Na čo sa ešte môžete tešiť, keď si zakúpite lístok na (ne)konferenciu Gastrolove?
- naši pražiari vás prevedú svojim kávovým svetom a spoznáte nové chute,
- počas celého dňa budete piť štýlovo zo svojej sklenenej fľaše od Aqua Angels, ktorú si kedykoľvek dočapujete,
- milujete sladké? O koláčiky núdza nebude. Postarajú sa o ne profesionálky z okolia,
- profesionáli na kuchyne, A-Z Gastro, vám pripravia zážitkové varenie, a vy sa tak skvelo najete,
- zrelaxujete sa v záhrade Elektrárne,
- oddýchnete si v kaviarenských kútikoch, ktoré pre vás zariadi Dublino,
- spoznáte množstvo skvelých ľudí z HoReCa v neformálnom prostredí.
- a nazbierate množstvo cenných kontaktov.
Príďte vlakom, autobusom, odvezte sa s kolegami. Piešťany sú eko friendly a Elektrárňa Piešťany je hneď vedľa stanice.
Tešíme sa na vás!
Kúpte si lístok tu.
Text: Simona Budinská
Foto: archív (ne)konferencia Gastrolove