O duálnom systéme vzdelávania s riaditeľom hotela Lukášom Špilákom

 O duálnom systéme vzdelávania s riaditeľom hotela Lukášom Špilákom

 

Viete čo je duálne vzdelávanie? Dôležitá súčasť gastronómie, ktorá do priameho kontaktu “s realitou” dostáva mladých študentov. Ako prebieha vzdelávanie touto formou, ktorí študenti sú najlepší a platí, to, že aj zo zlého študenta môže byť raz riaditeľ hotela? A čo s tým má Tomáš Baťa?

Lukáš Špilák je mladým, ale nadaným riaditeľom Art Hotel Pezinok. Svoju prácu vníma ako poslanie a i vo svojom voľnom čase sa snaží neustále vzdelávať – či už formou učenia, alebo zážitkov. Koho obdivuje, kto mu v živote dal najviac a ako vníma duálny vzdelávací systém? Ktorí študenti patria medzi najšikovnejších? Dá sa aj zo “zlého” študenta urobiť skvelý zamestnanec? Viac o tom, že so študentami, hoci takmer dospelými musia pracovať aj rodičia a o mnohom inom sa dozviete v našom novom vydaní GastroloveTalks s Lukášom Špilákom.

Gastrolovetalks sú rozhovory s osobnosťami (nielen) slovenskej gastronómie. Určené pre študentov, začínajúcich podnikateľov, ale aj ostrieľaných harcovníkov. Sú o tom, ako žiť (a prežiť) v gastronómii s láskou.

 

Text: Kavickari.sk

Video: Gerschi production

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Simona Budinská

Vášnivý gurmán, mama troch detí, dvoch kníh a niekoľkých bedekrov. Náhody sú jej osudom, a tak pred rokmi vznikol projekt Kávičkári.sk. S nadšením sa venuje najmä víziám, kreovaniu na portáli, ale aj new biznis. Srdcovkou je aj vzdelávanie v oblasti gastronómie v rámci projektu Gastrolove a tvorbe osobnostného PR.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články