V Banskej Bystrici v poslednom čase rozkvitlo niekoľko zaujímavých, no hlavne kvalitných reštaurácií a kaviarní. Získajú si vás hlavne atmosférou, skvelou ponukou a Čítať viac
Tags :Šimon Staš
Povedzme si to hneď zo začiatku na rovinu. Posledný rok bol náročný a na prvý pohľad nikomu v našej brandži nepomohol. Samozrejme, môžeme ihneď Čítať viac
"Spomínam si na dedka na Orave, ktorý mi hovoril, aby som jedla aj ohryzok z jablka, lebo aj za to sa platí. Rok bol v ruskom zajatí a dlho o tom Čítať viac
Filtrovaná káva pripravená cez Aeropress sa stavia do absolútne novej a nepoznanej polohy. Prečo? Aeropress totižto nepozná pravidlá, hranice, obmedzenia. Veď koniec koncov, produkt, ktorý mu predchádzal Čítať viac
Vo svete kávy sa pohybuje už 8 rokov, do tohto sveta skočil bez väčších znalostí a v začiatkoch považoval aj zlé rozhodnutie za výbornú skúsenosť. Dnes Čítať viac
Napriek tomu, že vyštudoval poľnohospodársky manažment, viac ako 7 rokov pracoval v kaviarniach za barom a stal sa z neho profesionálny barista. Ako tak plynul deň za dňČítať viac
„Tajný recept nexistuje, všetko je to o poctivých, čerstvých surovinách.” Zhodujú sa budúci mladí manželia Ján Rabiansky a Lenka Ličková, s ktorými Čítať viac
Kto by to bol povedal, že niečo také vyslovím práve ja, človek, ktorý len pár mesiacov dozadu nevedel ani poriadne držať kladivo v ruke. A to Čítať viac