Zatiaľ čo pre pár rokmi sme ocenili riadnu kopu peny na cappuccine, dnes je tomu inak. Dokonalé cappuccino má inú podobu a takzvané “lyžičkovanie” by malo byť zakázané. Čítať viac
kavickari
22. januára 2015
Filip Račický a Tomáš Šlapák z PurePure sú chalani, ktorých by doma prijala každá žena. Pretože robia famózne koláče. Naozaj. Čítať viac
kavickari
17. januára 2015
Pri príprave kvalitného espressa existuje veľa faktorov, ktoré nás môžu v konečnom dôsledku zradiť a výsledok nebude taký efektný ako by mohol byť. JednýČítať viac
kavickari
9. decembra 2014
Moderné biznisové centrá prekvapia snáď len toho, kto ešte v nich nebol. Strohosť a čistá elegancia jednoduchých línií sa nám vryje automaticky do pamäti a viac už Čítať viac
kavickari
23. augusta 2014
V prázdnej pasáži vyšla dúha. Zaihrala všetkými farbami a dala ochutnať každému z okoloidúcich. Pretože z dúhy vzniká zmrzlina. Že ste Čítať viac
Soňa Lávová
24. júla 2014
Vyrábať zmrzlinu sa človek rozhodne z troch hlavných dôvodov. Prvým je kladný vzťah k zmrzline, ktorý v sebe pestuje a rozvíja dlhé roky. Druhým by Čítať viac
kavickari
14. júla 2014
Pokiaľ ste ich už chutnali, asi najskôr pri tomto článku začnete slintať. Pokiaľ ste ich ešte nemali možnosť jesť, tak veľká, ale veľká chyba. A Čítať viac
kavickari
24. apríla 2014
Počas piatku 25. apríla 2014 sa v Banskej Bystrici spojí slovenská športová špička spolu s Folklórnym súborom Bystrina a šéfkuchárom Petrom Kulhánym, aby pomohli deťom bojujúČítať viac
kavickari
27. februára 2014
Na úvod si dovolím krátku polemiku. Na Slovensku a v Čechách sme sa naučili “jest” horúcu čokoládu. Naučili sme sa to od Talianov, spolu Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.
