Sú miesta, ktoré vás jednoducho prekvapia. V rámci našej práce sme mali možnosť navštíviť mnoho výrobní, pražiarní, menších či väčších záČítať viac
Simona
20. júna 2025
Vietnam, známy ako druhý najväčší exportér kávy na svete, sa historicky spája predovšetkým s robustou, pričom až 95% jeho produkcie tvorí tento typ kávy. AvšČítať viac
Katarína Kántorová
17. júna 2025
Pamätáte si na marcové recepty na scískanice a kyslú fazuľovú polievku z obcí Budmerice a Dubová? Opäť sme sa vrátili do malebného regiónu Malých Čítať viac
kavickari
6. júna 2025
PR článok Radi by ste si „štrngli“ s priateľmi na oslave, no alkohol nie je vaša ideálna voľba? Alebo si radi doprajete pohár vína k Čítať viac
Zuzana Valovičová
23. mája 2025
V malebnom prostredí kúpeľného mesta vznikol zaujímavý podnik, ktorý spája hokejovú tradíciu s ponukou zdravých a inovatívnych nápojov. Majitelia, bývalí hokejisti, sa Čítať viac
Guťka Markocsyová
14. mája 2025
Kto povedal, že „mlsanie“ patrí len ku víkendu? Rýchle životné tempo nám prináša neustále zmeny. Maškrtenie už nepatrí len sviatkom, oslavám, svadbám či víČítať viac
Katarína Kántorová
1. apríla 2025
Slovensko má novú iniciatívu, ktorá spája vášeň pre kávu s dobrosrdečnosťou. Karmaccino vychádza zo známeho konceptu „zavesenej kávy“, ktorý funguje v rôznych Čítať viac
Simona
21. marca 2025
V srdci Bratislavy, na prestížnej gastronomickej mape Slovenska, sa nachádza unikátna reštaurácia Colette, ktorá tento rok oslávila svoje tretie výročie. Tento podnik sa nielenžČítať viac
Katarína Kántorová
9. marca 2025
Región Malé Karpaty nie je známy len širokou škálou vín od miestnych vinárov, ale aj tradičnými regionálnymi špecialitami. Medzi najznámejšie určite Čítať viac
Dominika Noskovičová
9. marca 2025
Rakúsky magazín Falstaff, ktorý sa presadil na trhoch v Nemecku, Švajčiarsku a Taliansku, oficiálne vstupuje na Slovensko. Slovenské vydanie uzrie svetlo sveta v máji 2025, pričom sa Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.