Je takou typickou vizitkou rodinného podnikania v gastronómii. Od mala sledovala kroky rodičov a po maturite začala brigádovať v otcovej reštaurácií za barom. Stihla si Čítať viac
Bývalá riaditeľka hotelovej akadémie, učiteľka slovenského a nemeckého jazyka a v súčasnosti riaditeľka hotela Hviezdoslav**** s veľkým srdcom, Silvia Holopová tvrdí, žČítať viac
Milujete zmrzlinu? Navštívte Gio Caffé v Nitre, kde si vychutnáte tu pravú taliansku. Svetom zmrzliny so všetkými radosťami aj starosťami, nás previedla executive womenmanager Čítať viac
Som z Humenného. Rád sledujem, ako ľudia absorbujú túto informáciu. Často cítim ako si v duchu hovoria: „koniec sveta“, alebo „to je diera“. Keď sa tak Čítať viac
Napriek tomu, že väčšinu svojho pracovného života strávil v hotelierstve, stále o sebe tvrdí, že je v prvom rade manažér i ekonóm, a až potom Čítať viac
Nie je to tak dávno, kedy som po prvýkrát v jednej z Bratislavských reštaurácií pri obede s dobrou priateľkou nahlas vyslovila myšlienku mať vlastný Čítať viac
„Tajný recept nexistuje, všetko je to o poctivých, čerstvých surovinách.” Zhodujú sa budúci mladí manželia Ján Rabiansky a Lenka Ličková, s ktorými Čítať viac
Kto by to bol povedal, že niečo také vyslovím práve ja, človek, ktorý len pár mesiacov dozadu nevedel ani poriadne držať kladivo v ruke. A to Čítať viac
Miroslav Heredoš absolvoval stáž u slávneho Jamieho Oliviera, bol zaradený medzi TOP 20 najlepších šéfkuchárov a vydal vlastnú knihu receptov. Dnes poskytuje poradenské služby viacerým slovenským Čítať viac
Napriek svojmu mladému veku patrí medzi českú kuchársku elitu. V zámku Chateau Mcely, kúsok nad Prahou, šéfuje tímu reštaurácie Piano Nobile, ktorá sa v Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.