Fungovať v gastronómii popri iných biznis činnostiach nie je vôbec jednoduché. S manželom sme vstúpili - pre nás - úplne do neznáma, keď sme sa Čítať viac
Po krásnom dlhom lete k nám do Bystrice zavítala sychravá jeseň – dážď, posun času, žiadne slnko na obzore takmer celý týždeň. V také ráno sa nechce vstáČítať viac
Kedysi mala v rukách najčastejšie foťák, teraz je to šálka kávy. Okrem detí, samozrejme. Niekedy sa stane, že nedopitú šálku rannej kávy presúva po byte Čítať viac
Nekonečný vstup do wellnessu so 14-metrov dlhým barom? Neustály prístup k stejkom špičkového šéfkuchára Jaroslava Ertla? Výhľad na Tatry z termálneho bazéČítať viac
Poznáte to. Ste pozvaní na svadbu a svojich najbližších chcete prekvapiť originálnym a podľa možností nezabudnuteľným darom. Takým, ktorý naozaj poteší, netreba z neho Čítať viac
Pamätám si na našu prvú svadobnú tortu. Prehovorili nás na ňu naši dobrí priatelia, mala tri poschodia, a dodnes mám uloženú jej fotografiu. Tak veľČítať viac
Nový rok v sebe často ukrýva predsavzatia, ciele či méty, ktoré chceme dosiahnuť. Nový rok je symbolom nových výziev, návykov i rutín. Aké ciele ste si Čítať viac
Dovolila som si ukradnúť koncoročný editoriál. Bude osobný, odvážny a verím, že aj inšpirujúci.Čítať viac
“V našom prípade nás naša zvedavosť a vytrvalosť doviedli k tomu, že sme našli MARKa a to pri zachovaní našich základných pravidiel – používať Čítať viac
Ak nie ste jedným zo zákazníkov, ktorý v reštaurácii hľadí len na veľkosť porcie, jej cenu, prípadne na to či je možné platiť Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.