Nájsť dobrú zmrzlinu v našej metropole už nie je až taký problém. Nájsť však vynikajúcu zmrzlinu, špičkovú kávu a neuveriteľné makrónky Čítať viac
S kávou začal podnikať vtedy, keď sa na Slovensku vo veľkom pila „neská“. Ako prvý implementoval pražičku priamo do prevádzky, na ktorej začal vyráČítať viac
Tomáš Callo a Anna Ribovičová spolu vytvorili v Prešove kaviareň a cocktail bar s názvom Dublin Cafe. Táto prevádzka vychovala množstvo úspešných baristov i Čítať viac
Adriana Rákovská nie je človek, ktorý si najprv urobí biznisplán, a potom sa opatrne pustí do podnikania. Svoj životný smer si vybrala pocitovo. Nedala na reči okolia, ale šla Čítať viac
Priateľstvo je v živote dôležitá vec. O to viac, ak sa rozhodnete podnikať v gastronómii. Andrej Križan a Tibor Čepec do toho išli spoločne. S Čítať viac
Ján Duda je v rámci slovenskej gastronómie známym menom. Stal sa viceprezidnetom Aregala Slovensko, dlhé roky pôsobil v reštaurácii Leberfinger a v súčasnosti prijal Čítať viac
Je to len pár mesiacov, odkedy sa opätovne otvorili brány Prvej dámy Vysokých Tatier. Pre riaditeľku, Zuzanu Kovaľovú, je každý deň v Hoteli Lomnica Čítať viac
Hovorí Tiago Vigano, riaditeľ trenčianskeho hotela Elizabeth. „Sme najväčší hotel v Trenčíne, menšie prevádzky sledujú za aké ceny predávame. Nehodlám poškodzovať biznis,“ dodáva rodený Čítať viac
Čo všetko ste už objavili so šálkou kávy v ruke? Prediskutovali ste pracovné, či súkromné záležitosti, objavili nové dovolenkové destinácie alebo len tak príjemne posedeli Čítať viac
Mária Krišová a Karol Ryník sú dvaja príjemní mladí ľudia, ktorých okrem spoločnej domácnosti spája aj vlastný biznis. Napriek mladému veku už stihli Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.