(ne)konferencia Gastrolove 2024 už v predaji! Prvé informácie o tom, čo všetko vás tento rok čaká.

 (ne)konferencia Gastrolove 2024 už v predaji! Prvé informácie o tom, čo všetko vás tento rok čaká.

Najoriginálnejší event z produkcie nášho portálu Kávičkári.sk sa blíži! Už o tri mesiace sa v Piešťanoch stretnú milovníci gastronómie a profesionáli z HoReCa na jednom mieste, aby spoločne prebrali silné témy, ktoré trápia mnohých z vás. To všetko na unikátnom mieste, pri skvelej káve, drinkoch a jedle. Aj to je (ne)konferencia Gastrolove, podujatie, ktoré si získalo už stovky z vás.

Nasýtená bude duša i telo. Snažíme sa byť dobrými, ale aj inšpiratívnymi hostiteľmi.

(ne)konferencia Gastrolove je pre každého, kto miluje gastronómiu

Všetci gastronadšenci sa stretnú aj túto jeseň v Piešťanoch na najoriginálnejšom evente z produkcie portálu Kávičkári.sk. Naša (ne)konferencia Gastrolove ukázala, že vie nastaviť latku skutočne vysoko. Dajme si aspoň malú ochutnávku.

Pokiaľ pracujete alebo študujete v oblasti gastronómie a cestovného ruchu, nenechajte si ujsť pozvanie na najoriginálnejšiu gastronomickú akciu roka pod názvom (ne)konferencia Gastrolove, ktorej hlavným partnerom je Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj.

Manažéri, študenti i šéfkuchári. Otvorený networking s cieľom dopomôcť k lepšej situácii v gastronómii na Slovensku, je na podujatí podporovaný všetkými stranami.

Silné témy, skvelí spíkri, vlastné skúsenosti, know-how… Vo viacchodovom celodennom menu plnom emócií si ich vychutnáte so skvelým cateringom a, samozrejme, s výbornou kávou.

Pokiaľ si radi doprajete pôžitok, degustujete, objavujete, rozširujete svoje obzory a vedomosti, tak vás srdečne pozývame na (ne)konferenciu Gastrolove. Tá sa tento rok bude konať 27.9.2024 v Piešťanoch pri príležitosti Dňa cestovného ruchu.  

(ne)konferencia Gastrolove relax na záhradke
Chvíle pohody pri odpočinku. Aj takéto zátišia ponúka unikátny event (ne)konferencia Gastrolove z produkcie portálu Kávičkári.sk. 

Gastrolove. O tom, ako žiť  a prežiť v gastronómii s láskou

(ne)konferencia Gastrolove už po piatykrát prinesie kvalitný program, výborných spíkrov, zaujímavých vystavovateľov a špičkový catering. A najmä otvára témy, ktoré ostávajú za dverami porád manažmentu či na popísaných stránkach diárov.

Ako aj po iné roky, aj teraz má podujatie charitatívny rozmer, pretože zisk zo vstupného venuje na Adamka Mončeka, ktorý trpí achondroplaziou a podstupuje ročnú liečbu, ktorá stojí do 200 000 eur.

Minulé ročníky nám ukázali, ako je veľmi dôležité priniesť v špičkovej kvalite podujatie, ktoré je cenovo prístupné každému a zároveň nikoho o nič neukracuje – ba naopak. Dokáže spájať manažérov, šéfkuchárov, podnikateľov, študentov i milovníkov gastronómie na jednom mieste. V otvorenej a úprimnej debate na i mimo pódia,” poukazuje na unikátnosť (ne)konferencie Gastrolove Simona Budinská, organizátorka podujatia a zakladateľka gastronomického portálu Kávičkári.sk a projektov Gastrolove.

Otvorené debaty na i mimo pódia. Gastrolove dáva priestor na networking profesionálom, študentom i nadšencom gastronómie.

(ne)konferencia Gastrolove 2024 – program

Unikátne eventové priestory Elektrárne Piešťany sú domovskou scénou podujatia a počas jedného dňa sa premenia na svet plný pôžitkov a radostí cestovného ruchu. So silným zameraním na gastronómiu, ako už názov napovedá.

Na aké témy sa môžete v roku 2024 tešiť?

  • Ako motivovať personál vo svojom podniku, aby stále miloval to, čo robí? A nemusí to byť len peniazmi.
  • Ako na sociálne siete, aby sme začali byť viditeľní a zarábať?
  • Stvorila som sen a prežila som. O tom, že vytvoriť dokonalý koncept nie je prechádzka ružovou záhradou a na čo všetko sa musíte pripraviť.
  • Od šúpania zemiakov ku šéfkuchárskym hviezdam. Najoceňovanejší slovenskí šéfkuchári a ich cesta.
  • Keď počasie bojuje proti nám, je dôležité hľadať cesty. Jednou z nich môže byť aj gastroturistika. Ako ju vytvoriť?
  • Zero waste v profesionálnej kuchyni? Ako sa nastaviť na nové trendy, ktoré začínajú vyžadovať klienti? + praktické ukážky varenia.
  • Zlatý bod programu bude škola etikety od certifikovanej školiteľky na etiketu z Paríža, Lucie Sandrin Breznayovej, ktorá sa pozrie aj na najväčšie faux pas na Slovensku z pohľadu zahraničných turistov.
(ne)konferencia Gastrolove exkluzívny hosť
S certifikovanou lektorkou etikety, Luciou Sandrin Breznayovou, spolupracujeme pravidelne na témach venujúcim sa etikete. Teraz si s touto exkluzívnou hosťkou z Paríža rozoberieme aj témy, ktoré sa nám nebudú počúvať jednoducho. Budú aj o tom, ako sa na slovenský servis pozerajú hostia zo zahraničia.

(na programe ešte stále pracujeme a snažíme sa vám priniesť tie najzaujímavejšie osobnosti zo sveta slovenskej gastronómie)

Káva, víno, gin a mnoho ďalšieho

Gastrolove je interaktívne. Dovolíme vám odpočinúť si či pokecať pri dobrej káve. Silno podporuje networking, a preto nám na výbere partnerov nesmierne záleží.

Catering zabezpečený spoločnosťou KEMA, luxusným päťhviezdičkovým Hotelom Thermia Palace a študentmi z Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera sú zárukou kvality.

Ako každý rok, i tento sa v poobednej časti objavia luxusné francúzske dezerty od Barbory Martinusovej z Rebarbory.

Počas celého dňa bude k dispozícii aj degustácia vystavovateľov. Trojlístok skvelých slovenských pražiarní, 9 Grams Coffee zo Žiliny, Mlsnacava z Banskej Bystrice a Casa del Caffé z Bratislavy, sa postarajú o pravidelnú dávku prvotriednej kávy. Pridá sa k nim aj spoločnosť Gastrovia Group so svojou kávou Kaffa, ale aj osviežujúcimi limonádami a drinkami.

(ne)konferencia Gastrolove catering
Náš catering je nielen pôžitkom pre oči, ale aj pre naše mlsné jazýčky.

Ak by ste mali chuť na gin či skvelý likér, svoj prezentačný stánok tu, ako každý rok, bude mať aj unikátny GIN TOISON.

Mimoriadne chutné vegánske pralinky – aj tie budete môcť ochutnať. Konkrétne od Martiny Kravcovej a jej Plain Power.

(ne)konferencia Gastrolove vegánske čokolády

Unikátne a s logom Great Taste oceňované výživové doplnky, aj to je MONK Nutritions. Ich Antistress Ritual je skutočným rituálom pre upokojenie tela i duše po náročnom dni v práci.

Vygravírovať si vlastný vzor či logo na pohár budete môcť so spoločnosťou JTF partnership, ktorá zastupuje aj značku RONA.

A mnoho ďalších skvelých partnerov a prekvapení.

(ne)konferencia je baby i dog friendly

Tak ako aj minulý rok, i teraz sme mysleli na mamičky a rodiny s deťmi, ktoré by si chceli vychutnať toto podujatie. Pokojne si vezmite aj detičky. Ak nebudú vedieť na podujatí obsedieť, môžete s nimi vyjsť do príjemnej záhradky či do pokojného detského kútika, ktorý bude plne vybavený najkrajšími hračkami a prebaľovacím pultom.

(ne)konferencia Gastrolove detský kútik
O spokojný úsmev detičiek sa postaráme. Na poschodí na vás bude čakať tichý detský kútik, prebaľovací pult i miesto na dojčenie.

Rovnako nebude chýbať ani obľúbená tombola plná skvelých cien.

Na zero waste vlne sa vezieme aj tento rok. Udržateľnosť je blízka nielen nám, ale rovnako k nej vzhliada aj Elektrárňa Piešťany. Organizátori preto pripravujú všetko tak, aby bola čo najviac vyzdvihnutá myšlienka bezodpadovosti.

„Po úspechoch predchádzajúcich ročníkov (ne)konferencie Gastrolove je pre nás prirodzené pokračovať v spolupráci s organizátormi, ktorých cieľom prostredníctvom dobrých príkladov z praxe inšpirovať k zlepšovaniu gastronomických služieb. Tie sú neoddeliteľnou súčasťou budovania atraktívnej destinácie. Aj preto sa Gastrolove koná 27. septembra, ktorý je Svetovým dňom cestovného ruchu a práve časť programu bude venovaná aj rozvoju turizmu,“ hovorí Agáta Mikulová, riaditeľka KOCR Trnavský kraj zážitkov.

Pokiaľ si chcete chytiť svoju vstupenku na toto podujatie, neváhajte. Vstupenka na toto podujatie je vďaka Hlavnému partnerovi TTSK a ďalším partnerom a sponzorom len za 35 eur.


Kúpte si svoj lístok na (ne)konferenciu Gastrolove za výhodných 35 eur ešte dnes!

 

Text: redakcia portálu Kávičkári

Foto: Ondrej Bobek

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články