Jesenné novinky v podaní Zlatého Zrnka sa nesú v znamení rozšírenia sortimentu o novú značku Zlatý dúšok. Zákazníci si po novom okrem kvalitnej kávy budú Čítať viac
Náš blog
Pečená hus je pre mnohých nielen symbolom slovenskej gastronómie, ale aj prichádzajúcej jesene. Chrumkavá, šťavnatá, s čerstvým krajcom chleba či domácou lokšou. No pre Čítať viac
V Colette Bratislava sa začína nová kapitola. Na čelo kuchyne prichádza Maxence Rouillon – mladý francúzsky šéfkuchár z Paríža, ktorý patrí medzi generáciu kuchárov meniacich pohľČítať viac
Slovenské víno sa oficiálne zapísalo medzi európsku elitu. Na nultom ročníku podujatia Falstaff Wine Gala boli prvýkrát predstavení najlepší slovenskí vinári v ráČítať viac
Michal Kordoš a jeho projekt- MENU PRE ZMENU sa vracia aj v roku 2025. V priestoroch bratislavskej Mlynice sa vo štvrtok 27. novembra uskutoční už siedma benefičná pop-up večera, ktorá spáČítať viac
Výnimočné priestory Château Bela ožijú 19. novembra 2025 jedinečným benefičným večerom. Päť šéfkuchárov, degustačné menu s vínami a hudobný sprievod Juraja BačČítať viac
Výjazdy po regiónoch milujeme zo všetkého najviac. Počúvať o neuveriteľných osudoch a príbehoch ľudí, ktorí tvoria a definujú mikroregionálnu gastronómiu, je nesmierne Čítať viac
Bratislavská pražiareň Casa del Caffé prichádza s limitovanou edíciou kávy s názvom November ’89. Sloboda má svoju chuť – táto káva vznikla ako pocta ľuďom, ktorí Čítať viac
V srdci bratislavského Starého Mesta, na Michalskej ulici, sa skrýva miesto, ktoré v sebe spája rytmus mesta s pokojom nedeľného rána. Enjoy Bistro už dáČítať viac
Má za sebou roky práce v gastronómii. Prešiel si vrcholmi aj pádmi, situáciami, keď sa musel rozhodovať ako šéf a vizionár. Za 13 rokov dokázal pražČítať viac
