Šéfkuchár Peter Rupčík prináša novinku ANRUUP

 Šéfkuchár Peter Rupčík prináša novinku ANRUUP

Peter Rupčík je vyučený kuchár, ktorý od školy neopustil svet kuchýň. Tie sú jeho jeho životom, prácou a hobby zároveň. V najnovšom projekte ANRUUP predstaví netradičné prepojenie  Grécko – libanonskej kuchyne.

 

Peter Rupčík začal v cateringu

17 rokov pracoval v cateringových spoločnostiach, reštauráciách a túto svoju kariéru zavŕšil dlhoročným pôsobením ako šéfkuchár V Hoteli Zochová Chata. V roku 2019 nadviazal na rodinný podnik svojej tety na Kysuciach KUUTS a spolu s bratrancom, Michalom Mlvíkom, otvoril a prevádzkuje cukrárenské a cateringové výroby na Dlhých dieloch a v Slovenskom Grobe pod rovnakým názvom.

 

Náhody neexistujú

seckuchar-grand-hotel-kempinski

 Miroslav Zamiška: Príprava jedál je ako maľovanie obrazu

Čítať viac >

Šťastná náhoda mu priviala do cesty priateľa Lukáša Pokorného, ktorý strávil posledné obdobie pôsobením po celom svete od Južnej Ameriky po Áziu. Spojili svoje skúsenosti a prepojili ich s tým, čo im na Slovensku chýba. Rodinné podniky s veľkými stolmi, kde sa zídu celé rodiny s kamarátmi, známymi či susedmi a trávia spolu dopoludnie alebo popoludnie v peknom prostredí pri dobrom a originálnom
jedle.

KUUTS Peter Rupčík
Peter Rupčík sa podpísal aj pod vznik siete KUUTS.

Témou  nového projektu Petra Rupčíka a Lukáša Pokorného ANRUUP je rodina a grécko – libanonská kuchyňa. Miesto a čas oznámia čoskoro a my sa tešíme a držíme palce!

 

Text: Zuzana Kvočeková

Foto: archív Peter Rupčík

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články