SPILKA Terasa v Hlohovci – tradičné jedlá a pivná história

 SPILKA Terasa v Hlohovci – tradičné jedlá a pivná história

Výborné pivo, skvelé jedlo a krásne priestory. Hlohovec je od leta 2023 bohatší o kvalitnú prevádzku SPILKA Terasa, za ktorou stoja skúsení podnikatelia v gastronómii. Tí majú na svojom konte aj viaceré úspešné koncepty v hlavnom meste.

SPILKA Terasa-Hlohovec-reštaurácia
SPILKA Terasa je miesto, na ktorom ožila pivná história v spojení s kvalitnou gastronómiou.

Nový hráč na poli – SPILKA Terasa v Hlohovci

SPILKA Terasa so sebou prináša typické črty SPILKA konceptu – kvalitnú poctivú kuchyňu ponúkajúcu tradičné jedlá, rešpektujúc však aj trendy modernej gastronómie. Nechýba nosný pilier prevádzky – unikátne tankové, nepasterizované pivo – Prémiový ležiak „450“ zo Svijan. Ten nájdete na Slovensku len v SPILKE, rovnako ako aj ďalšie pivné špeciály. Samozrejme, už tradične s veľkou pozornosťou na poctivú starostlivosť o pivo a správny spôsob čapovania, čo poteší každého fajnšmekra.

SPILKA Terasa-pivo

SPILKA Terasa-Hlohovec-pivo
Prémiový ležiak „450“ zo Svijan nájdete na Slovensku len v SPILKE, rovnako ako aj ďalšie pivné špeciály.

Zariadenie SPILKA Terasa v Hlohovci sa nesie v podobnom duchu ako „materská SPILKA“ – prevažujú tradičné materiály, masívne drevo, kov, sklo a kameň. Nesmú však chýbať ani pivné tanky a typické dlaždicové obloženie či vizualizácie, ktoré zobrazujú aj samotnú „spilku“. Čo to vlastne tá spilka je? Časť pivovaru, otvorené kvasné kade, kde pivo kvasí a dozrieva. Je neoddeliteľnou a veľmi dôležitou súčasťou tradičnej procedúry výroby piva, ktorú však dnes poctivo dodržiava už iba veľmi málo tradičných pivovarov. Pivovar Svijany je jedným z tých, ktorí spilkovú technológiu stále využívajú.

SPILKA Terasa-reštaurácia

SPILKA Terasa-Hlohovec-reštaurácia-pivné-tanky
V interiéri dominuje masívne drevo, kov, sklo a kameň. Nechýbajú však ani prvky ako typické dlaždicové obloženie, vizualizácie zobrazujúce samotnú „spilku“ či pivné tanky.

SPILKA Terasa – pivné špeciály, signature jedlá i denné menu

Penzión Rosenthal v Ružindole - všetko na jednom mieste

Čítať viac >

 

 

Umiestnenie SPILKY Terasa v obchodnom centre Viktória v Hlohovci so sebou prináša nielen výbornú dostupnosť, ale aj prítomnosť ďalších služieb. Rodičov iste poteší aj vnútorné detské ihrisko a široká ponuka obchodov, ktoré tak vedia pre zákazníka priniesť komplexnú ponuku na jednom mieste.

SPILKA Terasa-terasa-reštaurácia
Výhodou je nielen umiestnenie v nákupnom centre, ale aj veľká krytá terasa, ktorej kapacita je až 80 miest.

SPILKA Terasa ponúka tradičnú ponuku „à la carte menu“, spolu so svojimi typickými „SPILKA signature špecialitami“, na ktoré sú už bratislavskí zákazníci zvyknutí, ale aj ponuku denného menu. Denné menu prekvapí – je hravé, vyníma sa svojou originalitou a zaujme i náročnejšieho stravníka. V SPILKA Terasa myslia aj na vegetariánov, vegánov či na širokú ponuku bezlepkových jedál. Mnohých hostí poteší aj skvelá pizza.

SPILKA Terasa-reštaurácia
SPILKA Terasa je miesto, kam sa nechodí iba na pivo. Gastronómia je tu na úrovni a poteší všetkých, ktorí hľadajú tradičnú kuchyňu s modernými trendami.

Priestor kultúrnych a spoločenských podujatí

SPILKA však do Hlohovca neprináša len kvalitnú kuchyňu a kvalitné pivo, ale aj kultúru vo forme koncertov, spoločenských vystúpení a športových podujatí, akými sú napríklad obľúbené šípkarske turnaje či rôzne iné eventy. Krytá terasa a uzavretá spoločenská miestnosť, ktoré sú súčasťou prevádzky, sú vhodné pre všetky typy rôznych osláv vrátane svadieb, firemných večierkov a rôznych spoločenských podujatí. V kombinácii s veľmi dobrou dostupnosťou a možnosťou parkovania je SPILKA Terasa vhodným miestom pre stretnutia všetkého druhu.

SPILKA Terasa-reštaurácia-eventy
Spoločenská miestnosť je súčasťou prevádzky a je vhodným priestorom osláv, svadieb, firemných večierkov a rôznych spoločenských podujatí.

V SPILKA Terasa viete zorganizovať váš vlastný event. Kapacita ponúkaných priestorov:

  • Reštaurácia: 100 miest
  • Terasa: 80 miest
  • Eventová miestnosť: 100 miest

033/322 22 99

[email protected]

Hollého 1, 920 01 Hlohovec – OC Viktória

Článok bol vytvorený v spolupráci s Krajskou organizáciou cestovného ruchu Trnavský kraj.

SPILKA Terasa nájdete aj na Facebooku a Instagrame.

Text: Michaela Krivdová

Foto: Ondrej Bobek

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Michaela Krivdová

Neexistujú výzvy, pred ktorými cúvne a každú z nich berie ako skúsenosť či zážitok, ktoré vždy dokonale zapadnú do jej skladačky. Skladačky kreativity a nadšenia, so štipkou estetična a dokonalej organizácie. Ideálne s rannou kávou či pohárom dobrého vína v ruke.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články