Jednoduché, dokonalo vyladené a chuťovo dokonalé. Vďaka tomuto dezertu vám domov zaleje vôňa noblesy, a tak trochu aj Tatier. Je to jasné – sú tu Vianoce. Ak by Čítať viac
Tags :Matúš Reľovský
Najstarší hotel vo Vysokých Tatrách je povestný svojimi dezertmi, ktoré tu pripravuje pastry chef Matúš Reľovský. O jeho dokonale čokoládovom Lomnica caku, ktorý dostal meno podľa samotnéČítať viac
Vianočné pečenie má svoju nezameniteľnú atmosféru – stretne sa celá rodina, rozhovory sú okorenené vykrajovaním či miesením cesta a domovom sa nesie nezameniteľná vôňa. Je Čítať viac
Najstarší hotel vo Vysokých Tatrách je povestný svojimi dezertmi, ktoré tu pripravuje pastry chef Matúš Reľovský. O jeho dokonale čokoládovom Lomnica caku, ktorý dostal meno podľa samotnéČítať viac
Hotel Lomnica sa 18. a 19. mája stal centrom gurmánskeho diania na celom Slovensku. Zavalila ho lavína chutí v podaní dvoch špičkových kuchárov, tí si pripravili kreatívnu Čítať viac
Kaviareň Mozart v hoteli Lomnica je populárna svojimi špičkovými dezertmi, ktoré pripravuje šéfcukrár Matúš Reľovský. Prezradil nám tipy na sviatočné dezerty, ktoré potešia malýČítať viac
Po rozhovore sme žartovali, že by sa mu hodil bulvárny titulok: Od žeriavnika k šéfcukárovi. Matúš Reľovský, šéfcukrár kaviarne Mozart v tatranskom hoteli Lomnica, si vás jednoducho Čítať viac