Región Malé Karpaty nie je známy len širokou škálou vín od miestnych vinárov, ale aj tradičnými regionálnymi špecialitami. Medzi najznámejšie určite Čítať viac
Dominika Noskovičová
9. marca 2025
Rakúsky magazín Falstaff, ktorý sa presadil na trhoch v Nemecku, Švajčiarsku a Taliansku, oficiálne vstupuje na Slovensko. Slovenské vydanie uzrie svetlo sveta v máji 2025, pričom sa Čítať viac
kavickari
6. februára 2025
Na Slovensko prichádza prvý svetový gastrosprievodca. Po vydaní bedekra Gault&Millau v Českej republike sa aj Slovensko dočká svojho prvého medzinárodného gastronomického sprievodcu, ktorý je Čítať viac
Simona
29. januára 2025
V luxusnom päťhviezdičkovom bratislavskom Grand Hotel River Park, nastali na najvyšších miestach personálne zmeny. Doterajšieho riaditeľa, Rudolfa Križana, vystrieda nový. Posila v Grand Hotel River Čítať viac
Katarína Kántorová
21. januára 2025
Minuloročná cesta za pôžitkami a špeciálnymi miestami na Slovensku predstavila 12 zaujímavých príbehov. Áno, presne toľko jedinečných kaviarní sme navštívili vďaka Čítať viac
Simona
9. decembra 2024
Vianoce, najmagickejšie obdobie roka, sú opäť za dverami a s nimi prichádza aj otázka, aké darčeky vybrať pre našich blízkych. My, v redakcii KávičkáČítať viac
Simona
26. novembra 2024
Koncom novembra sa opäť objavil na obzore zoznam La Liste, ktorý hodnotí najlepšie reštaurácie a šéfkuchárov na svete. Tento rebríček, ktorý vzniká na analýze recenzií a Čítať viac
Martin Papai
21. októbra 2024
Začiatok týždňa sa niesol v prekrásnom Kaštieli Pálffy na tému michelinských hviezd. Konala sa totiž diskusia Hospodárskych novín o tom, či toto Čítať viac
kavickari
9. augusta 2024
Generálna riaditeľka tatranského Grand Hotela Kempinski, Kathrin Noll, pracuje pre sieť hotelov Kempinski už 25 rokov. Z toho 14 rokov svojej kariéry pôsobí práve v ikonickom hoteli na Čítať viac
Michaela Krivdová
24. júna 2024
Vedeli ste o tom, že voda tvorí až 60 % telesnej hmotnosti a je pre ľudský organizmus životne dôležitá? Voda hasí nielen smäd, ale reguluje aj telesnú teplotu a vďaka Čítať viac
Sledujte nás na Instagrame
Sledujte nás na Facebooku
Najčítanejšie články
O nás
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.
