Šéfkuchár Zoltán Baláž varí unikátne francúzske jedlá v Colette Gourmand Boutique

 Šéfkuchár Zoltán Baláž varí unikátne francúzske jedlá v Colette Gourmand Boutique

Šéfkuchár Zoltán Baláž študoval za elektromechanika, ale profesijne sa obrátil úplne iným smerom. Mal 17 rokov, keď ho varenie zaujalo natoľko, že sa mu rozhodol venovať všetok svoj čas. Dnes vám pripraví lahodné francúzske pochúťky v Colette Gourmand Boutique v Bratislave. Píše Zuzana Kvočeková.

Zoltán Baláž šéfkuchár
Šéfkuchár Zoltán Baláž s majiteľkou Colette Gourmand Boutique Michaelou Budáčovou ponúkajú svojim zákazníkom zážitok z jedla – nielen tradičnej, ale aj modernej francúzskej kuchyne.

Po skončení školy začal variť v roku 2006 v reštaurácii rýchleho občerstvenia. Už o rok neskôr nastúpil do bratislavského Hotela Aston, kde zostal neuveriteľných a krásnych 13 rokov. Od začiatku je pre neho varenie kreatívna a inšpirujúca práca, ktorá je zároveň aj jeho hobby.

Zoltán Baláž šéfkuchár
Šéfkuchár Colette Gourmand Boutique vás prostredníctvom jedla prenesie až do čarovného Paríža.

Šéfkuchár Zoltán Baláž a Colette

V roku 2020 začal hľadať nové pôsobisko. Po krátkych skúsenostiach doma a v zahraničí našiel vysnené pôsobisko priamo v @Colette, vo francúzskom gurmánskom butiku. Tam v otvorenej kuchyni pripravuje unikátne a jedinečné jedlá modernej francúzskej kuchyne.

Zoltán Baláž šéfkuchár
V Colette si môžete vychutnať francúzske predkrmy, hlavné jedlá aj typické francúzske dezerty – napríklad tradičné madlenky.

Jedinečný koncept, výnimočná starostlivosť a to všetko v elegantnom, štýlovom prostredí si zaslúži skvelé jedlo a špičkového šéfkuchára.

 

Colette Gourmand Boutique - modelka vytvorila prvý gurmánsky butik na Slovensku

Čítať viac >

Šéfkuchára Zoliho nájdete aj na Instagrame.

 

Text: Zuzana Kvočeková

Fotografie: Dominika Noskovičová

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Zuzana Kvočeková

https://www.facebook.com/zuzana.kvocekova.90

Milovníčka života a gurmánka s balkánskymi koreňmi. Takéto kombo v spojitosti s vášňou k hotelierstvu a k personalistike ju priviedlo neomylne k práci headhunterky so špecializáciou na cestovný ruch v rámci projektu www.hotelity.sk. Doma je vo svete najlepších chutí a šéfkuchárských osobností, s ktorými zdieľa lásku k vareniu a dobrému jedlu. Zuzana Kvočeková ďaka svojmu skvelému prehľadu zostavuje pravidelnú rubriku na Kávičkári.sk, Svet šéfkuchárov.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články