Pod lipou nájdeš tú pravú Harmóniu

 Pod lipou nájdeš tú pravú Harmóniu

 

V malebnom prostredí Malých Karpát v blízkosti Bratislavy, nájdete miesto s rodinnou atmosférou, moderným dizajnom, kvalitnými službami a lahodným jedlom v netradičnom šate. Hotel pod Lipou je ideálnym miestom pre rokovanie v prírode, rodinný výlet, alebo teambuilding spojený so športovými aktivitami a relaxom.

les v harmónii

Harmónia pre starých Bratislavčanov znamenala vždy oázu pokoja. Niekdajšie klimatické kúpele predstavovali miesto, kde sa zregeneruje nielen telo, ale aj duša. Dnes zažívajú svoju renesanciu, aj vďaka miestu na zelenej lúke, ukrytého v kotline.

les v harmónii hotel pod lipou

Spojte príjemné s užitočným

Už pri príchode do hotelového komplexu váš pohľad upúta rozmanité prostredie. Ukrýva nielen lúku a stromy, ale aj veľké volejbalové ihrisko, pohodlné tulivaky, bazén s relaxačnou zónou, tenisové kurty, či letnú terasu. Deti poteší drevené detské ihrisko, či lanové centrum. Milovníkov umenia zas dostane vlastná keramická dielňa, ktorá sa nachádza v bývalej a decentne prerobenej Alpinke.  Už dávno (ak vôbec) sme nevideli toľko možností na rozličné aktivity na jednom mieste v prírode. A taký kúsok od hlavného mesta! Ideálne pre športovú zábavu, relax s rodinou, alebo firemné hry, svadby a posedenia s priateľmi. Prišli ste načerpať energiu a nové zážitky, prišli ste získať harmóniu.

možnosti relaxubazén hotel pod lipoudetské ihrisko

Oáza pokoja

Do Hotela vstúpte cez príjemnú recepciu, pohojdajte sa v modernom hojdacom kresle, vyberte si svoju obľúbenú knihu z hotelovej knižnice. Tlmené farby spojené s drevom pôsobia upokojujúco a príjemne. Priestor je presvietený denným svetlom a atmosféru dotvárajú detaily v podobe zaujímavých interiérových dekorácií.

recepcia

Gurmánsky zážitok

Reštaurácia je príjemným prekvapením. Zahalená v bielych tónoch ponúka vysoký štandard pre biznis stretnutia, ale aj romantické posedenie. Menu je koncipované s dôrazom na lokálne suroviny, avšak je krásne rozmanité a reprezentatívne. Kávičku značky Montecelio a limonádu si vychutnajte v komfortných ušiakoch, kde si debatami spríjemníte čas strávený na tomto charizmatickom mieste. Pre vaše rokovania sú pripravené variabilné sedenia, moderné technické zariadenia a bezplatné parkovacie miesta.

reštaurácia hotel pod lipou

reštaurácia hotel pod lipou

V modernom šate

Boutique hotel v lese poskytuje izby vo vysokom štandarde, ladené v príjemnej sivej farbe kombinovanej s drevom. Steny izieb sú protihlukové, prinášajú súkromie a ticho. Izby majú čaro romantiky, ktorú dotvára vôňa japonskej prírodnej kozmetiky.

rodinná izba

Samozrejmosťou je bezplatné wifi, pre kontakt s on-line svetom. Kúpeľňa je priestranná, zároveň aj praktická, nájdete tu fén a luxusná biela sanita s ornamentmi v nás evokuje výnimočné miesto a poukazuje na tradíciu lokálnej keramiky. Také, kde cítiť harmóniu a ponuku nadštandardných služieb. Hotel sa hrdí ako ekologický a je šetrný k životnému prostrediu.

sanita kúpeľňa

Budúci hotelový komplex

Hotel pod Lipou stavia latku vysoko a Harmóniu plánuje skutočne oživiť. Aj preto pripravuje ďalšie etapy hotelového komplexu. Cieľom je poskytnúť hosťom zážitky, relax, priestor pre príjemné pracovné stretnutia a nezabudnuteľné svadby a eventy. Tešiť sa môžete na skutočný detský vláčik a moderné detské ihrisko pre najmenších hostí, hotelové lanové centrum pre dobrodruhov a milovníkov adrenalínu. Pre firemné akcie plne vybavené kongresové centrum s kapacitou 200 hostí . Na relax a oddych príde čoskoro wellness zóna, kde zharmonizujte svoje telo i myseľ a dokonca sa chystá aj bowlingové centrum.

pod lipou

 

 

Hotel pod Lipou nájdete aj na facebooku

Text: Augustína Markocsyová

Foto: Ondrej Bobek

 

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články