Hlavné mesto hostilo druhý májový týždeň jedinečné podujatie Mirror Hospitality Expo 2024. Tí najlepší barmani sveta prišli, aby predviedli svoje umenie a podelili sa o svoje skúsenosti. Toto jedinečné podujatie spojilo mnoho talentovaných barmanov, šéfkuchárov a odborníkov z oblasti gastronómie, ktorí boli súčasťou série prednášok, degustácií, seminárov a masterclassov. Každý návštevník tak mohol nasať skvelú atmosféru barmanského sveta. Ako to vyzeralo v bratislavskom hoteli Radisson Blu Carlton a v Mirror Bar Bratislava? Ukážeme vám 🙂
Mirror Bar a Radisson Blu Carlton privítali vďaka Mirror Hospitality Expo 2024 hviezdy svetovej barovej scény
Podujatie Mirror Hospitality Expo 2024 spojilo profesionálov a nadšencov z odvetvia a prinieslo prednášky, workshopy, ochutnávky či guest shifty. Druhý ročník sa konal, rovnako ako ten predošlý, v priestoroch hotela Radisson Blu Carlton.Za Mirror Hospitality Expo stoja rovnakí ľudia, ktorým vďačíme za jedinečný bar Mirror, na ktorý môžeme byť právom hrdý. Okrem toho, že návšteva je potešením pre všetky zmysly, vyslúžil si v roku 2023 aj ocenenie v rozšírenom zozname The World’s 50 Best Bars.
Mirror Hospitality Expo 2024 – podujatie výživné na príjemné a inšpiratívne stretnutia
Okrem chuťových pôžitkov bolo podujatie bohaté predovšetkým na zaujímavé stretnutia plné nielen profesionality, ale aj ľudskosti. Takým bolo aj stretnutie s Rastym Červeňom. Prišiel prezradiť viac o svojich skúsenostiach, ktoré nadobudol ako director of beverages v Conrad Singapore Orchard a manažér baru Manhattan v Singapure.Nechýbali ani slovenské remeselné giny Gin Toison, ktoré patria medzi naše srdcovky. Môžete sa na nich tešiť aj na našej (ne)konferencii Gastrolove, ktorá sa uskutoční už 27. septembra 2024.TOISON sa vyrába maceráciou borievok, kvetov a bylín s pšeničným spiritom, ktorý sa následne destiluje vo vlastnej prevádzke Likérka Trenčianske Teplice.Mirror Hospitality Expo nebola však iba o ochutnávkach. Dôležitým aspektom celého eventu bolo vzdelávanie či networking.Drinky od výmyslu sveta, jedinečné chute, inovatívne techniky a šikovné ruky profesionálov.Okrem iného ste mohli ochuntať aj remeselnú značku autentických ovocných a borievkových destilátov, Domovina, ktorá sa stala víťazom súťaže WorldStar Packaging Awards 2021.
Barová scéna na Slovensku a zvýšenie jej povedomia
Zvýšiť povedomie o barovej scéne, predstaviť tie najväčšie talenty a podeliť sa o svoje skúsenosti a zážitky. Program pre návštevníkov bol skutočne zaujímavý a nabitý.Miesto v programe však patrilo aj gastronómii a live cookingu s najlepšími slovenskými šéfkuchármi reprezentujúcich Slovensko v top svetových reštauráciách.Nechýbali ani Vlčie sirupy a ich skvelé nealkoholické nápoje na nerozoznanie od tých alkoholických.Prezentácia značky bola dôležitou súčasťou podujatia.Rovnako ako zdatnosti a šikovnosť barmanov.
Podujatie Mirror Hospitality Expo 2024 prinieslo aj gastronomické zážitky
Hladný neostal nikto. Koncept „Z Farmy Na Oheň“, za ktorým stoja šéfkuchári Martin Maňas a Dávid Géczy, priniesli jedlá z lokálnych surovín, od poctivých výrobcov a pestovateľov.„Za oheň“ sa postavil aj Michal alias Čiližrút, ktorý svoje gastronomické skúsenosti a zážitky spracováva do článkov aj pre náš magazín Kávičkári.Podujatie Mirror Hospitality Expo 2024 opäť prinieslo na Slovensko nielen skvelé degustácie, ale hlavne baristickú svetovú i domácku špičku.
Tvor tvorivý s vášňou k písaniu, foteniu a iným kreatívnym aktivitám. Svoje študijné kroky smerovala k štúdiu divadelných, filmových a mediálnych vied na Viedenskej univerzite. A vďaka Kávičkárom mohla tieto svoje vášne spojiť s ďalším pôžitkom, akým je kvalitná káva.
Inšpiráciu a múzu hľadá vo všedných veciach. Svet rada objavuje cez hľadáčik fotoaparátu, zaznamenáva s perom v ruke a vychutnáva s kvalitnou kávou v ruke.
Ako každá žena a mama sa točí v nekonečnom kolotoči. Preto vyhľadáva činnosti, ktoré ju bavia a napĺňajú. Na Kávičkári.sk má Dominika na starosti najmä sekciu "Pražiarne", ktorej dodáva jej osobitý ráz a vzhľad. Ako autorka románu však svoju kreatívnu dušu potešuje aj tvorbou rozhovorov, či iných článkov na našom portáli.
Portál kávičkári vznikol v roku 2013 ako blog gastronomických nadšencov. Časom sa médium etablovalo na pozíciu silného a dôveryhodného magazínu, ktorý svojim čitateľom pravidelne prináša najzaujímavejšie tipy zo sveta hotelov, kaviarní a reštaurácií.
Na poskytovanie tých najlepších skúseností používame technológie, ako sú súbory cookie na ukladanie a/alebo prístup k informáciám o zariadení. Súhlas s týmito technológiami nám umožní spracovávať údaje, ako je správanie pri prehliadaní alebo jedinečné ID na tejto stránke. Nesúhlas alebo odvolanie súhlasu môže nepriaznivo ovplyvniť určité vlastnosti a funkcie.
Funkčné
Vždy aktívny
Technické uloženie alebo prístup sú nevyhnutne potrebné na legitímny účel umožnenia použitia konkrétnej služby, ktorú si účastník alebo používateľ výslovne vyžiadal, alebo na jediný účel vykonania prenosu komunikácie cez elektronickú komunikačnú sieť.
Preferenčné
Technické uloženie alebo prístup je potrebný na legitímny účel ukladania preferencií, ktoré si účastník alebo používateľ nepožaduje.
Štatistické
Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na štatistické účely.Technické úložisko alebo prístup, ktorý sa používa výlučne na anonymné štatistické účely. Bez predvolania, dobrovoľného plnenia zo strany vášho poskytovateľa internetových služieb alebo dodatočných záznamov od tretej strany, informácie uložené alebo získané len na tento účel sa zvyčajne nedajú použiť na vašu identifikáciu.
Marketingové
Technické úložisko alebo prístup sú potrebné na vytvorenie používateľských profilov na odosielanie reklamy alebo sledovanie používateľa na webovej stránke alebo na viacerých webových stránkach na podobné marketingové účely.