Reštaurácia Kubu v Bratislave: Industriálny šarm v obchoďáku

 Reštaurácia Kubu v Bratislave: Industriálny šarm v obchoďáku

Obchodné domy bývajú studené a také bez šarmu. Lákajú k nákupom, sú plné umelých farieb a sladkých vôní. Preto je príjemné, ak v Mekke shopoholicov vieme nájsť miesto, ktoré pôsobí patinou minulosti. Kubu takým určite je.

 

kubu kavickari

Prevažne hnedé tóny, ošúchané sedačky a akoby loftový priestor dotvárajú tú správnu atmosféru tejto príjemnej reštaurácie. Chcete si posedieť na káve, dať si rýchly obed, či len tak podebatovať po nákupoch s priateľmi? Vyberte si koženú sedačku, či pohodlné kresielko. V úzadí, na výslní či na terase. Je to len na vás.

 

kubu kavickari

Prevádzke dominuje bar a atmosféru dopĺňajú retro dekorácie. Chvíľami máte pocit, že príde robotník z amerického filmu, avšak pri pohľade na smotánku fashionistov vás to rýchlo prejde.

 

kubu kavickari

 

 

Reštaurácií vládne taliansky koncept kuchyne. Výborné sú cestoviny, ktoré sa priamo vyrábajú na mieste.

 

kubu kavickari

Milovníci rizota si taktiež pochutia. Ako sladkú bodku si skúste dať čokoládovú tortičku, ktorá očarí každú paničku. Rým to bol síce nútený, avšak chuť koláča nie. Len si dajte pozor pri jedení, dá sa s ním totiž veľmi rýchlo zababrať!

 

kubu kavickari

 

Ten, kto ťažko zvláda prítomnosť nákupných centier, nemusí predýchať to, že reštaurácia sa v jednom z nich nachádza. Svedčalo by jej totiž reálne prostredie príjemného retro loftu aký dnes ponúka napríklad bývalá Cvernovka, ktorú momentálne “okupujú” startupisti. Avšak tí, ktorí milujú nákupy a dobré jedlo, sa kombinácií Aupark + Kubu potešia. A možno vďaka peknému interiéru na chvíľu zabudnú kde sa vôbec nachádzajú a prenesú sa do úplne iného sveta.

 

kubu kavickari kubu kavickari kubu kavickari

 

Foto: Ondrej Bobek pre Kávičkári.sk

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články