Bistro&Wine Giorno v Bratislave: Ako spojiť víno a biznis
Biznisové budovy nie vždy musia byť chladné. Najmä, ak ich oživí faktor, ktorý je iný a jedinečný. Tak ako talianske slnko. Buon Giorno!
Kombinácia rýchlej kvalitnej gastronómie, možnosti ochutnať víno takmer z celého sveta, alebo si dať len tak s priateľmi dobrú taliansku kávu – to je presne to, čo chýbalo v biznisovej časti pri Avione. Myšlienka, ktorá nie je nová, naopak, v južných častiach Európy (Taliansko, Španielsko), patrí medzi veľmi obľúbené koncepty. Bistro&Wine Giorno, umocňuje túto myšlienku populárnu u našich južných susedov a pretavil ju do vskutku pôvabnej podoby.
Deň sa začína raňajkami od 8:00. Čašník sa veselo zvŕta a víta hostí. Slnko preniká pomedzi sklenené budovy a príjemne osviežuje tvár. Chrumkavé sendviče, omeleta, párky, čerstvá ovocná šťava, espresso. Kto na čo má chuť. Pokiaľ nestíhate raňajky, privítate skorý obed, ktorý je podávaný už od 11:00 . Štvorchodové menu zahŕňa predjedlo, polievku, hlavné jedlo i dezert. Príjemne prekvapí aj to, že jedlo nielen dobre chutí, ale je aj skvostne servírované. Ideálne na ukázanie sa pred biznis partnerom.
Prekvapivý moment nastáva už pri objednávaní- namiesto klasického jedálneho lístka vám príde tablet. Moderná alternatíva, ktorá si získa najmä geekov.
Ten, kto veľa pracuje, si môže poobede dopriať krátku siestu v podobe kvalitného vína, či delikates- olív, syra, domácich údenín, či pečiva. Pokiaľ len víno máte radi, ale nevyznáte sa v ňom, nemusíte sa báť žiadneho faux paux pri objednávaní. Skúsený personál vám ochotne poradí na základe vašich chuťových preferencií. Navyše, vďaka špeciálnemu uchovávaniu vín na rozlievanie, ktoré sú pod ochrannou atmosférou (dusík) v Enomaticu, kde vydrží fľaša po otvorení 21 dní v perfektnej kondícii. Aj vďaka tomuto spôsobu sa viete dostať k vzorkám drahších vín, ktoré sú v Bistro&Wine Giorno v ponuke.