Šéfkuchár Daniel Marek, ktorý svoju kariéru budoval po boku uznávaného Jaroslava Žídeka, dnes vedie kuchyňu hotela Elizabeth v Trenčíne a podarilo sa mu spolu so svojíČítať viac
Náš blog
Dňa 26. septembra 2025 sa v priestoroch Elektrárne Piešťany znovu uskutoční obľúbená (ne)konferencia Gastrolove, ktorá sa stala jednou z najvýznamnejších udalostí v oblasti gastronómie na Čítať viac
Mesto pod Zoborom, Nitra, ukrýva niekoľko podnikov, kde sa káva podáva s príbehom. Od pokojných zákutí na čítanie cez moderné prevádzky s vôňou Čítať viac
Svoj „šiesty zmysel pre čísla“ pretavuje do rastu tržieb desiatok hotelov a vie, kedy izbu predať drahšie, a kedy, naopak, lacnejšie. Tomáš Bendžala je dôkazom, že revenue Čítať viac
V poslednom čase sa Anton Meszároš stal jedným z najvýraznejších hlasov v slovenskej gastronómii. Ako šéfkuchár v novootvorenej reštaurácii PaB Donau v Bratislave, ale Čítať viac
V historickom srdci Modry, na mieste, kde sa kedysi podávali prvé kopčeky zmrzliny, dnes nájdete miesto s genius loci. Modra totiž už dávno nie je len mestom víČítať viac
Hotel Elizabeth pôsobí majestátne, dýcha dejinami. Predstavujeme si, koľko historických udalostí „zažil“, čo všetko videl, koľko očí naň obdivne pozrelo. Po príchode dnu Čítať viac
Rozlúčka s poslednými letnými dňami pri západe slnka nad vinohradmi a vinárstvo, ktoré sa na jeden večer premení na tanečný parket. Hudba, ktorá váČítať viac
Tatranský čaj, legendárny nápoj z podhorských kolíb, sa zrodil v srdci Tatier a rýchlo sa stal symbolom slovenskej pohostinnosti. Erik Semaňák, syn zakladateľa značky Čítať viac
Košice sú mestom, ktoré vás pozve blúdiť, ochutnávať a zastaviť sa. Pokojné zákutia historického centra striedajú ulice plné kaviarní a života. Keďže sme chceli, aby Čítať viac
