INCUPLE
Rodinná pražiareň INCUPLE otvorila svoje brány v roku 2016. S jasným cieľom a víziou priniesť ľuďom pôžitok z pitia kvalitnej, čerstvo praženej kávy. Ich cieľ bol od začiatku jednoznačný – zamerať sa na konečného spotrebiteľa a ponúknuť výberovú kávu širokému okruhu zákazníkov. Krok po kroku. Prioritou bola prvotriedna kvalita, ako aj individuálny prístup ku každému zákazníkovi. Sú totiž presvedčení, že to nie je iba o káve, ale hlavne o ľuďoch, ktorí ju pijú.
Dnes je Kamanová základňou pražiarne INCUPLE. Útulný priestor, kde popri pití výberovej kávy môžete za sklom sledovať pražiara pri jeho umení. Pri odchode si vyberiete z pestrej ponuky kávy podľa vašej chuti. Neviete si vybrať? Odborne vyškolený personál vám rád poradí.
V roku 2019 otvorili modernú mestskú kaviareň INCUPLE coffeeshop and academy. Vzdelávanie považujú za dôležitú súčasť ich pôsobenia. Ľudia majú záujem dozvedieť sa viac o pôvode kávového zrna, pestovaní, spracovaní kávy, ale aj naučiť sa nakresliť obrázok do svojho cappuccina. Iba tak, pre seba, pre radosť – je to úžasné.
V roku 2021 otvorili ďalšiu prevádzku pod ich značkou INCUPLE coffee bar zameranú, okrem iného, na zákazníkov, ktorí milujú kvalitnú kávu a popritom si radi pochutnajú na miešanom drinku či remeselnom pivku.
Pražiareň Incuple a ich výberová káva pre každého
Momentálne je komunita zákazníkov pražiarne INCUPLE z Kamanovej široká a rozmanitá – mladí ľudia, ktorí chodia na lahodné cappuccino, ortodoxní kávičkári, ktorí nedopustia na kvalitne pripravené espresso, či alternatívci, ktorí si radi vychutnajú filter, napr. zo svetlo praženej Kenye. A v neposlednom rade staršie ročníky vychutnávajúce si svoje lungo s mliekom. A k tomu stovky domácností, ktoré si kávu tejto značky vychutnávajú doma.
Áno, presne toto bolo ich cieľom – aby si každý našiel to, čo má rád – na tej najlepšej úrovni, v tej najlepšej kvalite. Preto sa snažia neustále napredovať. Celú ponuku tvorí výberová káva a stále viac spolupracujú s konkrétnymi farmármi, aby mali prehľad o pôvode a kvalite kupovaného zrna. Nové technológie, receptúry, udržateľnosť, to sú každodenné výzvy, na ktorých pracujú a ktoré ich posúvajú vpred – k zákazníkom, ku kvalitnej káve, k obojstrannej spokojnosti.
Ponuka káv
Single origin výberová káva, zväčša stredné praženie pre vyváženosť chutí. Specialty coffee - svetlé praženie, omni roast, speciality (anaerobné spracovanie…). Espresso blendy, alternatívna príprava, bezkofeínová káva, limitky, ochutnávkové a degustačné balíčky.