Šéfkuchár Zoltán Baláž varí unikátne francúzske jedlá v Colette Gourmand Boutique
Šéfkuchár Zoltán Baláž študoval za elektromechanika, ale profesijne sa obrátil úplne iným smerom. Mal 17 rokov, keď ho varenie zaujalo natoľko, že sa mu rozhodol venovať všetok svoj čas. Dnes vám pripraví lahodné francúzske pochúťky v Colette Gourmand Boutique v Bratislave. Píše Zuzana Kvočeková.
Po skončení školy začal variť v roku 2006 v reštaurácii rýchleho občerstvenia. Už o rok neskôr nastúpil do bratislavského Hotela Aston, kde zostal neuveriteľných a krásnych 13 rokov. Od začiatku je pre neho varenie kreatívna a inšpirujúca práca, ktorá je zároveň aj jeho hobby.
Šéfkuchár Zoltán Baláž a Colette
V roku 2020 začal hľadať nové pôsobisko. Po krátkych skúsenostiach doma a v zahraničí našiel vysnené pôsobisko priamo v @Colette, vo francúzskom gurmánskom butiku. Tam v otvorenej kuchyni pripravuje unikátne a jedinečné jedlá modernej francúzskej kuchyne.
Jedinečný koncept, výnimočná starostlivosť a to všetko v elegantnom, štýlovom prostredí si zaslúži skvelé jedlo a špičkového šéfkuchára.
Šéfkuchára Zoliho nájdete aj na Instagrame.
Text: Zuzana Kvočeková
Fotografie: Dominika Noskovičová