Hotel Európa: Štýlové privítanie v Poprade

 Hotel Európa: Štýlové privítanie v Poprade

Hotel, ktorý vychytal lokalitu. Hneď pri vlakovej stanici v Poprade, otvára svoju náruč a víta hostí. Nenechajte sa pomýliť mierne gýčovým zeleným nadpisom, ktorý nádhernú Art deco budovu “zdobí”. Nadýchnite sa a vstúpte s nami.

 

Hotel Európa Poprad

Miestni sa hotela mierne boja, bo vraj voľakedy patril k miestnym ruinám. Nový majiteľ však pochopil potenciál budovy a vdýchol jej nový život. Na ničom sa nešetrilo. Masívne drevo, krištáľové lustre, ale aj mramor. Skutočne príjemná “podívaná”.

 

recepcia hotel Európa

Honosný vzhľad podporí aj príjemné správanie zamestnancov. Od recepčnej, cez čašníkov, či upratovačky. Všetci sú extrémne milí a úctiví. Tak, ako sa na štvorhviezdičkový hotel patrí.

 

prízemie hotel Európa

Izby sú pomerne veľké a ukrývajú peknú a priestrannú kúpeľňu. Ani tu sa na kvalite zariadenia nešetrilo.

 

izba hotel europa poprad

Čo robiť navečer? Ideálne ísť do kaviarne na štýlové posedenie pri hudbe.

 

akcie v kaviarni

 

Kaviareň sa nenechá zahanbiť a ako správna vlajková loď hotela prezentuje secesný štýl celého zariadenia. Návrat do dôb minulých ponúka i fajčiarska časť, veď to sa dnes už len tak nevidí. Jediným negatívom tu je podávaná káva Julius Meinl. V zahraničí je bežné, že hotely podporujú miestne značky a v Poprade predsa sídlia Baliarne obchodu Poprad, ktoré vyrábajú aj kávu určenú do gastroprevádzok- dokonca s vývozom do západných štátov Európy. Šmrncovnejšie by teda bolo vsadiť na miestnu kartu, alebo na kvalitnejší brand.

 

secesná kaviareň Európa

secesná kaviareň Európa

 

Hotel Európa je vhodný na romantický víkend, svadbu, ale aj štýlové ubytovanie v srdci Popradu.

 

Viac info na: Hotel Európa

 

[booking_pluginbox id=”1471″]

 

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *