Projekt ŠŤAVA do HORECA spúšťa prvý Veľký HORECA prieskum na Slovensku
Advertoriál
HORECA segment na Slovensku stojí už niekoľko rokov pred mnohými výzvami a problémami. Projekt ŠŤAVA do HORECA však sľubuje „Šťavnatú revolúciu“. Vďaka nej sa aj váš hotel môže zmeniť na miesto, kam sa hostia radi vracajú. Veľký HORECA prieskum je jedinečnou príležitosťou pre slovenské ubytovacie zariadenia získať pomoc na mieru priamo od špičkových odborníkov. Ak chcete vedieť viac, v článku nájdete všetky informácie.
Kto stojí za prieskumom?
Realizátorom Veľkého HORECA prieskumu je ŠŤAVA do HORECA. Za nápadom na ŠŤAVU do HORECA stojí Iveta Hrabovská, ktorá na trh priniesla Gentlejam – džem s prémiovým alkoholom. „Vždy som túžila, aby mal Gentlejam presah aj do HORECA segmentu a aby tento produkt pomáhal. A tak vznikol projekt ŠŤAVA do HORECA. Jeho cieľom je na jednej strane umiestniť Gentlejam nenásilne do rôznych častí hotela a na druhej strane vďaka našim odborníkom pomôcť zlepšiť úroveň služieb v danom zariadení,“ prezradila v našom nedávnom rozhovore Iveta.
Dnes so svojím niekoľkočlenným tímom spúšťa Veľký HORECA prieskum, ktorý má identifikovať najpálčivejšie problémy a potreby hotelierov na Slovensku. Veria, že prinesie dôležité dáta, na základe ktorých budú ponúkať hotelierom relevantné riešenia.
Projekt ŠŤAVA do HORECA je určený pre všetky typy zariadení, ktoré chcú posunúť svoje služby na vyššiu úroveň a chcú byť niekoľko krokov vpred. Úlohou projektu je dodávať dôveryhodných odborníkov, podporovať mladé talenty a zvyšovať povedomie prostredníctvom veľmi sofistikovaných marketingových aktivít.
Odborným garantom Veľkého HORECA prieskumu je Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska. Partneri Veľkého HORECA prieskumu sú časopis HOTELIER, EHM a my, Kávičkári. 😊
Pre koho je určený Veľký HORECA prieskum?
Prieskum je určený riaditeľom, majiteľom, personalistom, revenue a F&B manažérom či marketérom ubytovacích zariadení na Slovensku. Otázky prieskumu sa zameriavajú na oblasti HR – nábor a práca so zamestnancami, revenue manažment, marketing, obchod, etiketa či gastronómia.
Aké sú ciele Veľkého HORECA prieskumu?
Projekt ŠŤAVA do HORECA spúšťa Veľký HORECA prieskum, ktorého výsledky pomôžu tímu lepšie pochopiť ťažkosti slovenských hotelierov. Ako to sami interne nazývajú – zistia, kde hotelierov „tlačí topánka“. Na základe zistení vyplývajúcich z prieskumu bude tím ŠŤAVA do HORECA vytvárať odborné články a relevantný obsah zameraný na praktické riešenia pre jednotlivé zariadenia. Výsledky sa dostanú k tým najpovolanejším v našej krajine. Cieľom tímu ŠŤAVA do HORECA bude spoločne pomáhať hotelierom optimalizovať ich služby a zvýšiť ziskovosť.
V roku 2025 plánujú pod záštitou ŠŤAVA do HORECA spustiť nadáciu na podporu mladých talentov, študentov a rôznych organizácií, ktorých cieľom je zlepšiť prostredie v HORECA segmente. Rôznymi spôsobmi (nielen finančne, ale aj materiálne a edukačne) podporia školy, súťaže, organizácie a projekty, ktorých cieľom je zlepšenie prostredia v oblasti gastronómie a hotelierstva. „Chceme mladým pripraviť také podmienky, aby ostali pracovať na Slovensku a cítili podporu. Vytvorili sme výbornú stratégiu a chceme našim – ako ich volám –, spriazneným šťavnatým hotelom 😊 dodávať tieto mladé talenty,“ priblížila budúcoročné plány Iveta Hrabovská.
Veľký HORECA prieskum – zapojte sa a staňte sa súčasťou Šťavnatej revolúcie s projektom ŠŤAVA do HORECA!
Prieskum je jedinečnou príležitosťou pre slovenské ubytovacie zariadenia získať pomoc na mieru priamo od špičkových odborníkov. Projekt ŠŤAVA do HORECA v kooperácii s ubytovacími zariadeniami môže pozdvihnúť úroveň HORECA segmentu na Slovensku, zvyšovať kvalitu služieb a vytvárať nezabudnuteľné zážitky pre hotelových hostí, na ktoré budú ešte dlho spomínať.
Ak po prečítaní týchto riadkov máte pocit, že potrebujete „ŠŤAVU“ do vášho zariadenia, alebo poznáte niekoho, kto by mohol nejakým spôsobom prispieť do Veľkého HORECA prieskumu, neváhajte a staňte sa súčasťou Šťavnatej revolúcie, ktorá zmení váš hotel na miesto, kam sa budú hostia znovu a radi vracať!
Viac o projekte ŠŤAVA do HORECA nájdete aj na oficiálnom webe.
Text: Katarína Kántorová, ŠŤAVA do HORECA
Fotografie: archív Iveta Hrabovská