Vlci a Ruže 2024: Minifestival vína, hudby a kávy už 7. septembra v malebnom prostredí neďaleko Trnavy

 Vlci a Ruže 2024: Minifestival vína, hudby a kávy už 7. septembra v malebnom prostredí neďaleko Trnavy

Počas festivalu sa môžete zúčastniť prehliadok vínnych pivníc a pikniku v záhrade farmy.

V čase, keď sú festivaly synonymom masových podujatí, prichádza niečo jedinečné. Tento malý festival je určený pre maximálne 800 návštevníkov. Vyniká obrovskou vášňou pre naturálne vína, autentickú hudbu a nezabudnuteľné jedlo. Koná sa na farme vinárstva Magula v Suchej nad Parnou, neďaleko Trnavy, v prostredí krásnej prírody a vinárskej tradície.

festival-Magula
Minifestival vína Vlci a Ruže 2024 prinesie do Suchej nad Parnou, len 10 km od Trnavy naturálne vína, autentickú hudbu a nezabudnuteľné jedlo.

Festival tento rok oslavuje piate narodeniny a po prvýkrát spolupracuje s Two Coffee Champs a magazínom Roast Different. Výsledkom je unikátne prepojenie naturálneho vína a výberovej kávy.

Masterclass: Vínna vertikála bez siričitanov

Jedným z vrcholov festivalu bude masterclass, kde sa predstavia vína bez pridaných siričitanov. Vinár Vladimír Magula prinesie svoju kolekciu naturálnych vín, vrátane úspešného Oranžového vlka. Rezervácia na túto degustáciu je nevyhnutná, kapacita je obmedzená.

degustácia-Vlci-a-Ruže
Jedným z vrcholov festivalu bude masterclass, kde sa predstavia vína bez pridaných siričitanov.

Hudobná hostina na festivale Vlci a Ruže

Festival ponúka aj jedinečné hudobné vystúpenia. Na pódiu sa predstavia:

  • 13:30 DJ Lixx
  • 15:30 Greame Mark
  • 17:30 Caravan Sound System
  • 20:00 ULTRAZVUK: Vec, Tono S & Zuzana Mikulcová
hudba-vlci-a-ruže
Kvalitná hudba k festivalom jednoducho patrí. Inak tomu nebude ani v Suchej nad Parnou. Pre hostí sú pripravené jedinečné hudobné vystúpenia, ktoré dotvoria tú správnu festivalovú atmosféru.

Gurmánsky zážitok 

Festivalové menu pripravili šéfkuchári Dávid Géczy, Patrik Hanzel a FOODIEVENTS.SK. Čakajú na vás gurmánske pochúťky, ktoré potešia nielen milovníkov mäsa, ale aj vegetariánov:
Pre fanúšikov kávy je pripravená špeciálna ponuka od Diamond’s Roastery.

gurmánsky-zážitok-vlci-a-ruže
Ak vyhľadávate gurmánske zážitky, festival Vlci a Ruže je tým pravým miestom pre vás. Na svoje si prídu nielen milovníci mäsa, ale aj vegetariáni. Festivalové menu pripravili známi šéfkuchári a o kvalitnú kávu nebude taktiež núdza.

Festival Vlci a Ruže prinesie vinárov, ktorí inšpirujú

Festival privíta vinárov z rôznych krajín, ktorí prinesú svoje vína priamo do Suchej nad Parnou. Medzi nimi sú:

vinári-vlci-a-ruže
Festival privíta vinárov z rôznych krajín, ktorí prinesú svoje vína priamo do Suchej nad Parnou.

Prehliadky pivníc a piknik v záhrade

Počas festivalu sa môžete zúčastniť prehliadok vínnych pivníc a pikniku v záhrade farmy. Na večer je pripravené posedenie pri ohni so špekačkami.

festival-vlci-a-ruže
Po nabitom programe na vás večer čaká posedenie pri ohni so špekačkami.

Máte už plány na sobotu 7. septembra? Príďte si užiť náš minifestival! Nezmeškajte jedinečnú príležitosť zabaviť sa. Teraz máme pre vás šancu vyhrať dva vstupy. Zapojte sa do našej súťaže na Instagrame @kavickari. A ak nechcete nechať nič na náhodu, vstupenky si môžete jednoducho kúpiť tu. Radi vás uvidíme!

Text a foto: organizátor podujatia

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články