Hey You Bubbles – šumivé prekvapenie v štýlovej plechovke

 Hey You Bubbles – šumivé prekvapenie v štýlovej plechovke

Nič sa k letu nehodí viac ako osviežujúce bublinkové nápoje. Frizzante ladí k slnku, povzbudzuje k zážitkom a objavom z nepoznaného. Možno len k príjemnému romantickému pikniku alebo oddychu pri bazéne s priateľmi. A hoci ho šikovné balenie predurčuje na cesty, je skvelým parťákom aj pre súkromné chvíle s knižkou v ruke. Otestované a našou redakciou obľúbené frizzante v plechovke Hey You Bubbles patrí k našim jednoznačným letným favoritom, s ktorým radi relaxujeme.

šumivé víno
Počas našich chvíľ oddychu sme si v redakcii obľúbili praktické frizzante v plechovke Hey You Bubbles.

Letné víno je šumivé víno

Šumivé víno, alebo frizzante Hey You Bubbles, je skvelým spoločníkom pre všetkých milovníkov letného osvieženia. Štýlové plechovky pochádzajú z rodinného vinárstva VIAJUR, z ktorého poznáme aj výbornú a zdravú nepasterizovanú hroznovú šťavu PiJur.

pijur
O benefitoch a nepasterizovanej hroznovej šťave PiJUR sme si už písali. Rodinné vinárstvo VIAJUR sleduje svetové trendy a prináša aj štýlové frizzante v praktickom balení, ktoré ho predurčuje na mnoho dobrodružstiev.

Hey You Bubbles sú však určené dospelým. V praktickom, plne zálohovanom balení, ukrýva Hey You Bubbles osviežujúce frizzante. V bielom prevedení sa ukrýva biele polosuché šumivé víno v kombinácii obľúbených odrôd Sauvignon Blanc a Tramín červený. Jemná vôňa bieleho melóna a citrusov, spolu s veľmi sviežou chuťou s jemnou kyselinou v dochuti a prírodným zbytkovým cukrom, ho predurčujú ako aperitív či dokonalého partnera ku grilovačkám.

Štýlový ružový obal zas ukrýva ružové Hey You Bubbles. Cuvée na báze odrody Cabernet Sauvignon prináša omamnú vôňu malinového sirupu a čerstvého bobuľového ovocia. Jemné perlenie dodáva vínu sviežosť a rafinovaná kyselinka v závere vám zabezpečí osvieženie hlavne počas letných večerov.

hey you bubbles
Ružové Hey You Bubbles má jemný zvyškový cukor a ideálne sa hodí ku grilovaným špecialitám alebo ako prípitok.

 

Hey You Bubbles na pikniku, ale i v HoReCa segmente

Perlenie vínka dodáva jedinečnosť a šťavnatosť, čo ho robí ideálnym ako aperitív a predurčuje ho ako spoločníka k grilovačke, piknikom alebo dokonca na letné prechádzky. Praktickosť balenia sa však ukazuje ako veľmi šikovná i v segmente HoReCa, kde má potenciál silno sa etablovať v hoteloch, kaviarňach či wellness centrách. Objem je vhodný pre jednu alebo dve osoby, podľa toho, ako sa máte práve chuť deliť o svoj pohár plný bubliniek.

viajur
Pre jedného, ale i dvoch. Ako to budete v tej chvíli cítiť.

Vinohradníctvo a vinárstvo VIAJUR, ktoré patria do kvalitnej rodinnej skupiny ZAR, prinášajú do týchto plechoviek autentický „rukopis“ a pokračujú v tradícii výnimočného historického príbehu. Ich plechovky sú ideálne na letné pikniky, obedy alebo večere, keď si chcete dopriať pár rozmarných bubliniek a dotvoriť si tak atmosféru krásneho večera plného radosti a osvieženia.

víno frizzante
Bublinkové prekvapenie ukryté v plechovke je stvorené na letné dni.

Frizzante Hey You Bubbles sú skvelou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú jedinečný a chutný spôsob, ako si užiť letné dni s rodinou či priateľmi. Ich plechovky sú praktické, štýlové a plné lahodných bubliniek, ktoré vám určite spríjemnia letné okamihy.

frizzante hey you bubbles

VIAJUR a Hey You Bubbles nájdete aj na Instagrame a Facebooku.

Text: Simona Budinská

Foto: Dominika Noskovičová

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Portál Kávičkári.sk vznikol v roku 2011 ako priestor pre všetkých nadšencov a milovníkov pôžitkov - dobrej kávy, jedla, zaujimavých miest a podujatí. Počas desaťročia pôsobenia priniesol stovky zauijímavých informácii, v ktorých sa rozoberala káva, slovenské pražiarne kávy, výrobcovia produktov, majitelia a prevádzkovatelia reštaurácii, šéfkuchári, ale i pomoc celému segmentu HoReCa.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články