Agropenzión Hubert Ružindol – kompletný servis s nádychom vidieckej romantiky

 Agropenzión Hubert Ružindol – kompletný servis s nádychom vidieckej romantiky

V nenápadnej uličke, takmer na konci obce. Práve tu sa nachádza čarovné miesto, ktoré svojich hostí zaujme od prvého momentu. Agropenzión Hubert v Ružindole, len pár kilometrov od mesta Trnava, je nielen vizuálnym, ale aj kulinárskym rajom, ktorý ponúka presne to, čo hľadáte. Pripravení na závan vidieckej romantiky?

La Reunion-Agropenzión Hubert Ružindol-catering
La Reunion je tím profesionálov, ktorí pre vás pripravia kompletnú oslavu, firemnú akciu či svadbu. A to presne podľa vašich predstáv, bez zbytočného stresu a v krásnych priestoroch.

Čaro vidieka

Upravený exteriér, útulný interiér, priestranná sála, ale aj ubytovanie pre takmer dve desiatky hostí. Agropenzión Hubert s okúzľujúcou vidieckou atmosférou, krásne vysadenou záhradou a magickými zátišiami je dokonalou voľbou pre každú rodinnú oslavu, firemnú párty pod holým nebom či rozprávkovú svadbu v romantickom stane. Pripravených je 6 dvojlôžkových izieb s možnosťou prístelky, veľké parkovisko pre dostatočné množstvo áut, ale aj niekoľko salónikov či možností, kde sa môže konať akákoľvek udalosť v príjemnej spoločnosti, s vynikajúcim jedlom a pitím. Bez obmedzení! Najmenší svadobný salón zabezpečí posedenie pre 25 hostí, svadobná sála v interiéri je určená pre 60 hostí a samozrejmosťou je tiež veľký exteriérový stan pre 130 ľudí. Tím profesionálov pripraví všetko do posledného detailu tak, aby ste na chvíle strávené v Agropenzióne Hubert nikdy nezabudli a opakovane sa tam vrátili.

Agropenzión Hubert Ružindol-svadba-stan
Agropenzión Hubert s vidieckou atmosférou je ideálnou voľbou pre vašu rodinnú oslavu, firemnú párty či rozprávkovú svadbu. Okrem romantického exteriérového stanu sú k dispozícii aj sála a salón v interiéri.

Agropenzión Hubert a výnimočná gastronómia

Dôležitou súčasťou penziónu v obci Ružindol je i bar plný špecialít a hlavne fenomenálna kuchyňa. Pod vedením šéfkuchára vám na stôl naservírujú modernú gastronómiu, ktorá bude prekvapivo zážitkom. Jedlá plné chutí a vôní, z čerstvých a sezónnych surovín, si môžete dosýta užiť vo forme rautu, studenej kuchyne, švédskych stolov, ale aj ako plnohodnotné niekoľkochodové menu pri príležitosti, ktorú sa rozhodnete zorganizovať práve tu. Chutné a oku lahodiace pokrmy budú zaručene zážitkom pre vás aj vašich hostí. Neviete sa v širokej ponuke zorientovať, potrebuje poradiť a vyskladať menu podľa vašich predstáv? Nechajte si poradiť. Na tomto mieste neexistuje prekážka, ktorá by sa nedala vyriešiť k obojstrannej spokojnosti.

Agropenzión Hubert Ružindol-catering-švédske stoly
Špičkové jedlá pod vedením šéfkuchára si môžete vychutnať na viaceré spôsoby – vo forme rautu, studenej kuchyne, švédskych stolov, ale aj ako plnohodnotné niekoľkochodové menu.

Do detailu pripravené

La Reunion – to nie je len Agropenzión Hubert, teda dokonalý priestor s pravou vidieckou atmosférou a nádychom romantiky, ktorá je citeľná na každom kroku. La Reunion ako profesionáli zabezpečujúci cateringy disponujú aj druhým priestorom v obci Šúrovce, rovnako zariadenom vo vidieckom štýle. 

Penzión s areálom Zemiansky dvor Šúrovce je druhým priestorom La Reunion. Spolu s Agropenziónom Hubert tak ponúkajú priestory vyhovujúce rôznym požiadavkám.

La Reunion je tím profesionálov, ktorí sa s nadšením a zápalom od A po Z postarajú a pripravia za vás kompletnú oslavu, krstiny, oslavy jubilea, firemnú akciu či svadobný deň presne podľa vašich predstáv. So všetkým, čo k tomu patrí, a bez zbytočného stresu. Doprajte sebe, rodine, priateľom, obchodným partnerom, ale aj zamestnancom dokonalý zážitok a chvíle oddychu. V prekrásnom prostredí, s dokonalým menu, pohárom vína, šálkou kávy Goriffee a pokojne aj pri západe slnka za zvuku štebotu vtákov.

Nielen útulný interiér, ale aj upravený exteriér, záhrada plná kvetov a zákutia s romantickou atmosférou. Agropenzión Hubert splní požiadavky vo všetkých smeroch.

Nádvorie v Trnave - priestor, ktorý spája kultúru aj unikátne gastronomické koncepty

Čítať viac >

V Agropenzión Hubert viete zorganizovať váš vlastný event. Kapacita ponúkaných priestorov:

  •  Kapacita penziónu: 6 dvojlôžkových izieb (s možnosťou prístelky)
  •  Salónik: max. 25 osôb
  •  Svadobná sála interiér: max. 60 osôb
  •  Exteriérový stan: max. 130 osôb

[email protected]

www.lareunion.sk

Zvončín 690, 919 01 Zvončín

Článok bol vytvorený v spolupráci s Krajskou organizáciou cestovného ruchu Trnavský kraj.

 

 

 

 

La Reunion a Agropenzión Hubert nájdete aj na Instagrame a Facebooku.

Text: Michaela Krivdová

Foto: archív prevádzky

Zdieľajte článok na sociálnych sieťach

Michaela Krivdová

Neexistujú výzvy, pred ktorými cúvne a každú z nich berie ako skúsenosť či zážitok, ktoré vždy dokonale zapadnú do jej skladačky. Skladačky kreativity a nadšenia, so štipkou estetična a dokonalej organizácie. Ideálne s rannou kávou či pohárom dobrého vína v ruke.

Zobraziť všetky články autora >

Odporúčané články